Fostul prefect Lazăr îi dă la temelie lui Iohannis

lazar 

Fostul prefect nemţean George Lazăr arată şi pe facebook distanţarea tot mai accentuată faţă de liderul şi candidatul PNL pentru Cotroceni. Ultimele postări ale lui Lazăr sunt evidente mesaje de anticampanie pentru cel creditat, acum, cu şansa de a intra în finala cu Victor Ponta.

Astfel, ultimul link pus de ex-prefectul nemţean (şi fost vicepreşedinte PNL Neamţ) pe peretele său este către un articol de pe siteul stiripesurse.ro, “Antonescu îl face KO pe Iohannis: Văd în el candidatul PDL”.  Iar cine intră pe respectivul articol, vede cum Antonescu îl face zob pe cel care a preluat şi şefia partidului şi candidatura: <<Fostul preşedinte al PNL, Crin Antonescu, a declarat că nu se implică în campania electorală a candidatului ACL deoarece Klaus Johannis încearcă să obţină voturile electoratului lui Traian Băsescu inclusiv prin distanţarea de suspendarea din 2012 şi asumarea unui discurs al PDL pe care acest partid îl avea în perioada ce a premers rupturii de actualul preşedinte al României. Întrebat dacă, la un moment dat, îl va susţine public pe Johannis, Antonescu a spus: “În această campanie, niciodată”>>.

Iar penultima postare a lui Lazăr este o poză a lui Crin Antonescu, un mesaj care duce evident cu gândul la o posibilă nostalgie după fostul preşedinte liberal.

După o perioadă bună în care a fost aproape inactive pe reţeaua de socializare, fostul prefect şi fruntaş liberal nemţean a reînceput folosirea acesteia mai ales după ce fostul şef al filialei nemţene, deputatul Dorin Ursărescu a fost obligat să-şi dea demisia din funcţia de preşedinte al PNL Neamţ. Lazăr este considerat un apropiat al lui Ursărescu.

D. VINCA

lazar2

 

Lasă un răspuns