Fostul prefect explică defectele noilor legi ale Justiţiei: „Se masturbează unul în faţa fetiţei tale de câţiva anişori şi nu va putea fi arestat preventiv!”

Fostul prefect de Neamţ, George Lazăr a ieşit la rampă cu explicaţii tehnice dar într-un limbaj accesibil pentru oricine pe subiectul noilor legi ale Justiţiei. Avocatul George Lazăr a punctat vulnerabilităţile pe care le creează noile prevederi pentru victime şi faptul cum noua legislaţie va fi un scut în favoarea pedofililor, violatorilor etc.

Lazăr dă şi exemple concrete, unele ţintite spre infracţiuni de natură sexuală cărora le pot cădea victime şi fetiţe de câţiva ani dar şi adolescente sau femei în toată regula şi, după cum spune el, făptaşii nu vor mai putea fi arestaţi preventiv. De asemenea, posibilitatea ca suspectul să poată asista la toate actele din procedura de urmărire penală este, din punctul de vedere al avocatului, o decizie care va crea o traumă în plus chiar victimelor.

<<RUSINE ACTUALEI CLASE POLITICE CARE GUVERNEAZA ROMANIA!!
RUSINE PSD&ALDE!!
RUSINE COMISIEI JURIDICE!
RUSINE-IORDACHE-NICOLICEA-SERBAN NICOLAE-CATANICIU!!
De ce te afecteaza si pe tine modificarile Codului Penal si Codulul de Procedura Penala?

Ai o fetita de cativa anisori, esti mandru de ea, e si frumusica. Se joaca cu copiii in fata blocului. Vine un cetatean si se masturbeaza in fata ei. 
De acum, cetateanul nu va mai putea fi arestat preventiv!

Fetita de mai sus, a crescut, s-a facut adolescenta, cu toate complicatiile pe care le presupune asta. Este sedusa de un individ care profita de naivitatea si lipsa ei de experienta si o convinge sa faca sex cu el. Fata ta are 13 ani.
Acest individ nu va mai putea fi arestat.

Sora sau sotia ta, mama ta ori chiar fetita de mai sus va cadea victima a unei infractiuni. Poate cele descrise mai devreme, poate altele, si mai grave. Autorul este prins. Daca infractorul doreste va putea asista la orice act de urmarire penala efectuat, inclusiv la audierea victimei. Deci persoana draga tie, care si asa trece printr-o drama, va trebui sa dea din nou ochii cu agresorul ei in biroul procurorului ori politistului si eventual sa si raspunda intrebarilor lui.

Daca crezi ca e o gluma, nu e. Acestea sunt cateva dintre modificarile pe care de maine, parlamentul le va vota.
Daca nu esti de acord cu ele, daca nu vrei sa traiesti intr-o astfel de tara, spune-le parlamentarilor acest lucru si daca ai ajuns cu cititul acestui post pana aici, stiu ca iti pasa si stii ce ai de facut>>, spune avocatul Lazăr.

Fotografia cu Justiţia îngenunchiată şi spintecată de o sabie a fost, de asemenea, postată ca ataş la mesajul său de către fostul prefect.

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “Fostul prefect explică defectele noilor legi ale Justiţiei: „Se masturbează unul în faţa fetiţei tale de câţiva anişori şi nu va putea fi arestat preventiv!”

  1. SI daca se va intampla asa ceva,cred ca vor aparea multe cazuri in care parintii revoltati vor pune mana pe o teava de plumb si il vor schilodi pe nenoricit.Si apoi ar trebui sa il schilodeasca si pe cretinul de senator/deputat de doi lei care a votat legea asta infecat.De,nu trebuiesc lezate drepturile infractorilor,ca cele ale prostilor care muncesc nu sunt importante. Imi vine sa plang de ciuda,furie si frustrare cand vad cat dispret au fata de noi… Sper ca primii care vor suferi sa fie prostii care au votat PSD si ALDE si UDMR. Rusine,criminalilor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns