Fostul ministru Petrescu îi dă replica lui ARSENE: „PSD nu mai poate de grija candidaţilor PMP!”

crop-pmp2

Fostul Ministru al Dezvoltării, Cristian Petrescu , în conferinţa de presă de la PMP Neamţ de vineri, 28 octombrie (în stânga fotografiei)

Mesajul ironic al preşedintelui PSD Neamţ care viza partidele care, la Neamţ, au candidaţi din afara judeţului, nu a rămas fără replică. Primul care îi dă „returul” lui Arsene este Cristian Petrescu, fost Ministru al Dezvoltării, care candidează acum pe locul 2 pe lista PMP Neamţ  pentru Camera Deputaţilor.

image-13„Am vazut ca PSD nu mai poate de grija candidatilor PMP la alegerile parlamentare in judetul Neamt.
Atat le spun deocamdata: Legile sunt aceleasi, atat la Bucuresti cat si la Neamt. Cred ca experienta la nivel national ( atat guvernamentala cat si parlamentara) si proiectele importante deja realizate sau pe care le voi propune pentru bunastarea nemtenilor, nu pot decat sa ajute, in niciun caz sa dauneze.”, a precizat Cristian Petrescu într-o replică făcută publică pe facebook de Raluca Chertic.
Raluca Chertic este membru PMP Neamţ şi face parte din echipa de comunicare a organizaţiei judeţene Neamţ.

Mesajul lui Petrescu vine ca răspuns la un mesaj al lui Arsene spus de şeful PSD Neamţ chiar la depunerea listei candidaţilor PSD (vezi AICI – Arsene, IRONIE la adresa partidelor cu candidaţi din afara judeţului: „Am verificat, toţi candidaţii PSD au buletin de Neamţ!”).

D.VINCA

cop-pmp

Comentarii Facebook

3 thoughts on “Fostul ministru Petrescu îi dă replica lui ARSENE: „PSD nu mai poate de grija candidaţilor PMP!”

  1. Ce sa zic,,, s-a trezit Arsene, regele corectitudinii si priceperii. I-o fi luat cineva… cearsaful de pe ochi si vede si el niste liste si-si da cu parerea. Jenant, Arsene!

  2. Replica se află pe pagina de Facebook PMP în mişcare, şi îi aparține în totalitate domnului vicepreşedinte al Partidului Mişcarea Populară, Cristian Petrescu. Nu am făcut decât sa o distribui de pe pagina lui, la cerere, așa cum fac pentru departamentul de comunicare al partidului. Și s-a produs o eroare materiala legată de numele meu.

Lasă un răspuns