Fostul Ministru al Justiției, Ana Birchall: „M-a sunat Arsene, să mă amenințe și să mă intimideze!”

Fostul ministru al Justiției, Ana Birchall (din Guvernul Dăncilă), îl acuză pe președintele Consiliului Județean Piatra Neam, Ionel Arsene, un apropiat al lui Liviu Dragnea, că a amenințat-o la telefon după ce ea a făcut o postare în care cerea să fie anchetate toate achizițiile dubioase făcute în această perioadă și făcea trimitere la una de la CJ Neamț.

<<Surprize, surprize! Cine mă sună să mă amenințe și să mă intimideze la nici jumătate de oră de la postarea mea cu privire la investigarea tuturor achizițiilor din această perioadă? Chiar nu credeam că postările mele au ecouri până în Cetatea Neamțului… 
Pentru că a refuzat să își ceară scuze pentru acest comportament nedemn de un președinte de Consiliu Județean, i-am comunicat domnului Arsene că voi face publică „intervenția” dumisale, să vadă toată lumea ce metode practică anumiți politicieni cu interese în domeniul achizițiilor>>, a scris astăzi pe net Ana Birchall.

 

Postarea care l-ar fi enervat pe Arsene este următoarea:


Nu este prima dată când Ionel Arsene are un astfel de limbaj când încearcă să-și impună punctul de vedere sau chiar să pună pumnul în gură adversarilor, jurnaliștilor sau chiar propriilor colegi de partid.
Deși au trecut 2 ore de la postarea acuyatoare a Anei Birchall, Ionel Arsene nu a dat nicio replică publică. Nici el, nici birourile de presă de la CJ Neamț sau PSD Neamț.

Update: Între timp, a reacționat Arsene…

Comentariile prezente pe net, la postarea fostului Ministru al Justiției sunt în marea lor majoritate critice la adresa președintelui CJ Neamț:

 

Tot astăzi, într-o postare în care critica Ministerul Sănătății pentru întârzierea unui aviz, Arsene folosea la adresa liberalilor, apelativul „leprelor”

Daniel Vinca