Fostul liberal dur Ignat, în delegaţia PSD Neamţ la Congresul Naţional

Din delegaţia PSD Neamţ prezentă azi la Congresul Naţional al social-democraţilor fac parte reprezentanţii votaţi în urmă cu puţin timp în forul organizaţiei judeţene. Cum s-ar spune, PSD-işti aleşi pe sprânceană, cu merite incontestabile în activitatea internă de partid, în bătăliile politice electorale duse de-a lungul timpului.

Printre aceştia (surprinzător sau nu!) se află şi Andrei Ignat, fost liberal considerat ca aparţinând aripii-dure, consacrat prin mesajele foarte ferme de altădată ba împotriva PDL, ba împotriva PSD.

În ianuarie 2016 părăsea PNL, fiind exclus după ce a contestat corectitudinea desemnării lui Dragoş Chitic drept candidat PNL pentru Primăria Piatra Neamţ. Pe Dragoş Chitic îl zugrăvea atunci astfel: <<un candidat care să perpetueze starea de lucruri actuală din administrația orașului – mafie transpartinică și nepotism, incompetență și indiferență față de problemele reale ale pietrenilor>>.

Cât priveşte sondajele din PNL pentru cântărirea propriilor candidaţi – subiect pus pe tapet şi de mulţi alţi candidaţi sau lideri PNL care au opinat în dese rânduri că e vorba de „făcături pe colţul mesei” – acelaşi Ignat spunea tot atunci: „Competiția internă pentru desemnarea candidatului la primărie s-a dovedit a fi o păcăleală. Nu s-au făcut mult trâmbițatele sondaje de opinie și nu au fost luate în considerare nici criteriile de desemnare a candidatului și nici criteriile de integritate, ambele categorii votate de cele mai înalte foruri ale PNL”.

A candidat apoi ca independet pentru funcţia de primar de Piatra Neamţ, acuzând în campania sa „mafia transpartinică PSD-PNL”. În decembrie 2016 renunţa la statutul de independent, înregimentându-se în… „mafie” (după cum acuza anterior), adică în PSD.

Citeste si: Andrei Ignat a renunţat la statutul de „acoperit”! Oficial, în PSD!

Surse neoficiale social-democrate îl consideră pe Ignat ca un viitor favorit în preluare conducerii organizaţiei PSD Piatra Neamţ (ca preşedinte sau ca preşedinte executiv).

D.V. – sursa foto: facebook

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns