Fostă actriță de top a TT, atac dur: „Votul meu a fost trădat și batjocorit de către domnul Iohannis!”

Oana Pellea, unul dintre cei mai importanți actori din România, care are în CV și TT-ul, lansează un atac dur la adresa clasei politice. Deși vizează pe politicieni la modul general, Oana Pellea nominalizează și cu adresă precisă: „Votul meu a fost trădat și batjocorit de către domnul Iohannis și de către cei de la Putere”.

„Îmi iubesc țara, dar nu-mi iubesc guvernanții. Păcat de țara asta frumoasă. Consider că trăim un moment profund nefast pentru România. Am sperat într-o Românie democratică, civilizată, europeană. Am fost dezamăgită, trădată, mințită. Votul meu a fost dat răului celui mai mic… Votul meu a fost trădat și batjocorit de către domnul Iohannis și de către cei de la Putere.
Speranța mea a obosit. Speranța mea și a altora… De 31 de ani… de TREIZECI ȘI UNU DE ANI am tot sperat, militat pentru democrație… se pare că degeaba…”, spune celebra actriță.

România și românii sunt victimele actualei clase politice, subliniază Oana Pellea. „Mă retrag în profesia mea. În cărțile mele… în țara din inima mea (care se numește tot România)… în visul meu că într-o zi… acest Pământ superb numit România… va avea conducători care vor iubi această Țară.
M-am săturat să văd oameni mărunți care se luptă penibil pentru Putere, călcând în picioare o țară obosită, mințită, furată, bolnavă, trădată, epuizată.
Mai bine încerc să fac bine (atât cât pot) în jurul meu, prin profesia mea, prin existența mea umilă, și… atât.
Tot ce am afirmat aici conține multă durere, cinste, tristețe și mult-mult dezgust.
Sper ca cei care mai au energie, forță și mai ales conștiință să se lupte în continuare pentru o ROMÂNIE democratică și demnă, o Românie cu legi și oameni drepți.
Mi-aș fi dorit să mai am resurse de speranță.
Mă obsedează imaginea cu cadavrul abandonat al României, sfâșiat de hiene hulpave”, concluzionează actrița.

Lasă un răspuns