Fost viceprimar în rol de RoboCop: a fugărit şi a capturat un hoţ!

Consilierul local (ALDE) Cătălin Misăilă a dat ieri un exemplu în care a trecut de la vorbă la faptă în ce priveşte implicarea civică: fără să se gândească la eventuale riscuri, acesta a fugărit un hoţ printre blocuri până când respectivul a fost capturat şi predat poliţiei, anunţă tvmneamt.ro.

<<Un hot care a furat produse dintr-un magazin, a fost alergat si prins de un consilier local din Piatra- Neamt, astazi (7 martie) la pranz. Barbatul din imagini (N.R. – vezi fotografia alăturată) a fost surprins de vanzatoarele de la un magazin din zona bisericii catolice din Piatra- Neamt, in timp ce fura produse alimentare. El mai era insotit de cel putin doi complici si cand si-au dat seama ca au fost deconspirati au fugit cu totii, cu tot cu ce furasera. Fiind in zona, consilierul local ALDE, Catalin Misaila (foto), a vazut agitatie si pe vanzatoarele care strigau dupa barbat. Misaila a luat-o pe urmele hotului si dupa vreo doua ture de blocuri prin preajma Parchetului de pe str. Mihai Eminescu, a reusit sa-l prinda cu ajutorul unui executor judecatoresc iesit in calea lui, vazand si el ce se intampla.
Desi a opus rezistenta, cei doi l-au imobilizat pe barbatul care intre timp aruncase produsele si l-au predat unui echipaj de politie rurala care se afla cu treaba la Parchet. Politistii de la rurala i-au anuntat pe cei de la municipiu care au venit si l-au ridicat pe hot. Complicii lui au scapat, insa urmeaza sa fie identificati>>, informează sursa respectivă.

Consilierul local este patronul unei firme care administrează un mic restaurant în vecinătatea magazinului alimentar în care a acţionat cel din imaginea de mai sus şi complicii săi.

Misăilă este la al doilea mandat în CL Piatra Neamţ, primul mandat fiind obţinut în 2012 pe listele PPDD. În mandatul trecut, pentru câteva luni, acesta a ocupat şi funcţia de viceprimar al municipiului Piatra Neamţ.

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “Fost viceprimar în rol de RoboCop: a fugărit şi a capturat un hoţ!

  1. Bravo, d-le Misaila, chiar ati avut curaj!Astfel de indivizi pot reactiona violent, au cutite, etc!

Lasă un răspuns