Fost viceprimar de Piatra Neamț: Am votat pentru perpetuarea familiei tradiționale românești!

Fostul viceprimar de Piatra Neamț, Vasile Popescu a declarat că nu a putut fi întors din drumul spre secția de votare de clișeul că unii vor folosi în interes politic acest Referendum.

<<De ce am votat ”Da” la Referendum?!
Pentru a mă asigura că „o minoritate” nu poate schimba modul de întemeiere a familiei tradițționale românești.
Coaliția pentru Familie a strâns circa 3 milioane de semnături în vederea revizuirii art.48, alin.1, din Constituția României care prevede că ”familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între soți”, în sensul că ”familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie”
Lăsând la o parte interesele politice ale unora sau altora, eu am votat pentru perpetuarea familiei tradiționale românești. Am auzit persoane care spun că nu merg la vot pentru că este o cheltuială inutilă, dar dacă tot se organizează referendumul, este normal să ne exprimăm opțiunea. Unii spun că referendumul este inutil pentru că legislația românească, mai exact Codul civil prevede la art. 271 ”Căsătoria se încheie între bărbat şi femeie prin consimţământul personal şi liber al acestora.”, dar așa cum am spus, ”o minoritate” poate schimba această prevedere legală.
Dumnezeu să ne ajute și să ne dea gândul cel bun!>>, a scris Vasile Popescu pe facebook.

Acesta a si atasat o fotografie sugestiva, cu parintii săi, cu fratele lui și cu soțiile lor.

Popescu a fost viceprimar de Piatra Neam’, apoi consilier local PNL si a renunát la acest statut pentru jobul de consilier la Cabinetul primarului Dragoș Chitic.

D.V.

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns