Fost vicepreşedinte CJ Neamţ cântă din nou „Ţi-am dat un inel!”

Zi mare, duminică, pentru Aldo Pellegrini care va spune DA în faţa ofiţerului Stării Civile împreună cu aleasa inimii sale, Lorena. Lorena şi Aldo sunt deja un cuplu de ceva vreme, dar mâine vor oficializa şi în mod formal această poveste în doi după care, din seară până-n zori, alături de rude şi prieteni, vor petrece aşa cum numai la o nuntă a românilor se întâmplă.

Nu mai este un secret pentru nimeni că în câteva luni invitaţii de duminică vor fi chemaţi să joace şi la botez aşa că mâine, cu siguranţă, DA-ul spus de fiecare dintre cei doi va fi unul clar şi rotund.

Apropiat al fostului primar de Roman, Laurenţiu Leoreanu (la vremea respectivă, membru PDL), Aldo Pellegrini a fost ales în ianuarie 2011, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ, mandat pe care l-a dus până la capăt, adică până în iunie 2012. Apoi s-a dedicat din nou unei mici afaceri pe care o are şi a reanimat un fost hobby al său, înfiinţând cu alţi artişti din Roman trupa Jackpot Band.

Pellegrini mai are două fete superbe dintr-o căsătorie anterioară cu care se întâlneşte în mod frecvent şi cu care petrece mult timp împreună.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns