Fost şef PNL Piatra Neamţ, IRONIE MAXIMĂ la adresa lui Nicuşor Dan: “REFORMĂ ÎN USR ŞI ŞAORMA CU DE TOATE!”

Fostul preşedinte al PNL Piatra Neamţ, Radu Surugiu transmite un mesaj ironic la adresa intenţiei anunţate de Nicuşor Dan de a reforma USR. Surugiu alătură lângă “reforma USR” termenul de “şaorma cu de toate”, probabil ca o aluzie la faptul că diverşi analişti au punctat faptul că partidul respectiv nu are o identitate şi un program bine-definit.

<<Gata, mi-e clar. Dacă și nicusor dan ne spune sa ne facem reforma internă, atunci asta trebuie să facă PNL. Și să creștem ofertele între timp. Plusăm cu o şaorma cu de toate și o pungă de pufuleți>>, spune Surugiu.

Radu Surugiu este născut în Piatra Neamţ şi a fost deputat în mandatul 2012-2016, candidând în judeţul Suceava. În 2014, pe fondul problemelor din organizaţia PNL Neamţ a făcut parte din echipa trimisă de la centru (cu Mugur Cozmanciuc) pentru a limita proporţiile dezastrului. A devenit preşedinte interimar la PNL Piatra Neamţ. Nu au lipsit nici episoadele de rezistenţă locală – vezi <<PUCI LA PNL PIATRA NEAMŢ?>> (Mesagerul de Neamt).

A părăsit funcţia de preşedinte PNL Piatra Neamţ după adeziunea lui Dragoş Chitic la organizaţie, primarul interimar de la acea dată devenind în scurt timp şi liderul echipei (conform normei interne referitoare la candidaţii pentru funcţia de primar).

D.V.

 

 

Lasă un răspuns