Fost preşedinte PNL Piatra Neamţ cheamă la REVOLUŢIE în partid! „Riscăm să ajungem în culise!”

PNL trebuie să renască din propria cenuşă iar tinerii liberali pot fi motorul unei adevărate Revoluţii în partid – acesta este, în esenţă, mesajul pe care îl dă Radu Surugiu, fost preşedinte interimar PNL Piatra Neamţ (venit în această funcţie odată cu Mugur Cozmanciuc care a fost numit preşedinte intermar PNL Neamţ, după celebrele certuri dintre Dorinel Ursărescu şi Eugen Ţapu).

Radu Surugiu şi-a anunţat candidatura pentru funcţia de preşedinte naţional al tineretului liberal. Mesajul său de intenţie e unul frontal în care militează pentru lideri curaţi, pentru că, altfel „riscăm să ajungem în culise”.
Surugiu spune că a venit timpul ca tinerii să nu mai fie marionetele unor seniori care îi împing să spună neadevăruri sau să schimbe vorba atunci când nu au replica la aceea ce acuză cetăţenii.
Mai jos, întregul mesaj al candidatului pentru şefia TNL:

<<Astăzi am depus moțiunea #GenerațiaLibertății însoțită de o parte din lista de susținători.

Politica rămâne singurul mod onest prin care putem schimba în bine viețile oamenilor. Este vehiculul prin care scurtăm distanța de la vorbe la fapte și ne asumăm rolul de portavoce a celor care încă mai cred în România lor.

Trebuie să fim noi înșine.

Oamenii nu îi mai cred pe politicieni. Pe bună dreptate. A venit momentul să spunem ce gândim, nu ceea ce vor să audă alții de la noi. Este vremea să aducem în fața oamenilor proiecte și nu idei goale de conținut ale unor lideri de carton. Tinerii liberali nu mai trebuie să fie marionete, ci actori principali pe o scenă tot mai complicată, de pe care, în lipsa performanței, riscăm să ajungem în culise.

Trebuie să fim cinstiți.

A venit ziua in care vom promova ideile în care credem, nu pentru că dau bine pe sticlă, ci pentru că sunt cu adevărat viziunea noastră.

Politica are nevoie de oameni care nu au nevoie de politică. A venit timpul celor care fac politică din pasiune și care pot aduce în spațiul public experiența lor profesională, cu suișurile și căderile ei firești. Este momentul oamenilor care, dacă ar dispărea politica, au resursele de inteligență, muncă și pasiune necesare supraviețuirii.

Acum, a venit momentul în care nu mai trebuie să trăim din amintiri și să schimbăm vorba atunci când oamenii ne spun că nu suntem în stare nici măcar să zugrăvim ce au construit alții.

Vă chem la #reconstrucție. Vă invit în #echipanoastra, pentru a renaște spiritul tinerilor liberali.

De astăzi, începem oficial și împreună #reconstrucția Tineretului Național Liberal.

Candidez la funcția de Președinte al Tineretului Național Liberal pentru că mulți dintre voi mi-ați cerut-o.

Candidez pentru că știu, vreau și pot să fiu alături de voi. Ma bucur sa ii am alaturi pe Costel AlexeVlad VasiuCiprian EpureFlorin-Alexandru Alexe si multi multi alti colegi!
Suntem si vom fi o #echipa.

Va invit in #echipa_noastra.

Începem! #schimbamviitorul>>

V.N.

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns