Fost preşedinte al CJ Neamţ a semnat pe lista „FĂRĂ PENALI ÎN FUNCŢII PUBLICE”!

Constantin Iacoban – fost preşedinte şi fost consilier judeţean – a semnat şi el acum câteva zile pe lista „FĂRĂ PENALI ÎN FUNCŢII PUBLICE”.

Iacoban a declarat în exclusivitate pentru Vestea.net că a fost inspirat în demersul său de mesajele altor nemţeni, inclusiv jurnalişti, care anunţaseră că au făcut acest pas. „Recunosc, m-am hotărât şi m-am dus la cort şi am semnat după ce am văzut, în ultimele zile, tot mai mulţi nemţeni pe net care făcuseră acelaşi gest. Inclusiv din rândurile dumneavoastră, ale mass-mediei. Dar am văzut vecini, prieteni, chiar colegi de serviciu care au spus public că au făcut asta pentru că vor ca în poitică şi în administraţie să avem oameni curaţi. Şi mi-am dat seama că toţi aceştia au mare dreptate, că pentru copiii şi pentru nepoţii noştri chiar şi noi, cei trecuţi de primele două tinereţi, avem obligaţia morală să sprijinim acest demers”, a declarat Iacoban.

Consatntin iacoban a fost, pentru o scurtă perioadă, preşedinte interimar al CJ Neamţ (după moartea lui Culiţă Tărâţă). Anterior a fost, în două mandate, consilier judeţean, mai întâi din partea PSD şi apoi din partea UNPR.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns