Fost candidat PMP pentru Parlament îi dă cu tifla lui Bichineţ: „Daţi Cezarului ce-i al Cezarului: DULAMĂ PREŞEDINTE!”

„Decapitarea” ex-preşedintelui PMP Neamţ, Laurenţiu Dulamă şi aducerea unui preşedinte de import (Corneliu Bichineţ, de la Vaslui) nu este digerată chiar de toţi membrii de partid. În timp ce majoritatea nemulţumilor preferă să nu se exprime public (poate şi de teama unor excluderi care ar duce şi la pierderea funcţiilor din administraţie, în cazul aleşilor locali), o atitudine frontală, a la Băse, vine de la Elena Didilă (candidat pe lista PMP pentru Camera Deputaţilor), de la Tîrgu Neamţ.

Cititi si: Stand-up comedy la PMP: “Subsemnatul, Cornelui Bichineţ, profesor de filosofie, prozator…”
Bichineţ îl umileşte public pe Dulamă: “Este ruşinos!…”, “Are mortul în casă”, “Merge să se reculeagă pe Muntele Athos”

Cu referire la prestaţia lui Bichineţ din conferinţa de presă de sâmbătă (când preşedintele interimar a cam şters pe jos cu Dulamă), Didilă spune: <<Ca simplu membru PMP ORG Tg Neamț imi rezerv dreptul de a-mi da cu părerea despre cele relatate de noul presedinte PMP Neamț C .Bichinet . Faptul ca partidul nu a atins pragul electoral la alegerile parlamentare trebuie asumat de toată Organizația PMP Neamț insa ținând cont si de ambientul politico-social al acestui județ înroșit peste noapte . Probabil ca majoritatea creată cu PSD la nivel județean ne-a tras in jos pierzând ceva credibilitate in rândul alegătorilor , insa dupa cum a spus si dl Bichinet , nu este bine sa faci opoziție de dragul opoziției .
Așadar , părerea mea este : Presedinte PMP Neamt Dulama Laurentiu – Amedeo NU trebuia schimbat din funcție . El este cel care a pus baza acestui partid si mai mult ca sigur a muncit cat tot restul la un loc . Organizația are nevoie de timp sa se mărească si sa prindă rădăcini si asta se face prin fapte , nu prin vorbe . Dpmdv , PMP Neamț este un partid in creștere , iar peste 4 ani , aceasta se va demonstra in voturi . Dar cum am spus , fapte , nu vorbe>>.

Cititi si: Stand-up comedy la PMP: “Subsemnatul, Cornelui Bichineţ, profesor de filosofie, prozator…”
Bichineţ îl umileşte public pe Dulamă: “Este ruşinos!…”, “Are mortul în casă”, “Merge să se reculeagă pe Muntele Athos”

Şi, ca să nu fie vorbe, în acelaşi mesaj, Didilă pune punctul pe i: <<Pana cand va veni alt personaj care sa imi câștige increderea , eu merg pe varianta dati cezarului ce este al cezarului, iar dl Dulamă sa rămână presedinte>>.

D.V.

One thought on “Fost candidat PMP pentru Parlament îi dă cu tifla lui Bichineţ: „Daţi Cezarului ce-i al Cezarului: DULAMĂ PREŞEDINTE!”

  1. o cunosca pe aceasta fatuca fiindca isi mai dadea cu parerea si la parlamentare.inafara de tupeu si ceva fizic nu are nimic.habar nu are cum se face politica dar da din taste.mai bine s- ar ocupa de organizatia de la tg.neamt care este inexistenta.pana asi da cu parerea despre noul lider interimar sa munceasca si apoi sa comenteze.ca ii place de dulama este o alta problema.deocamdata nu scrie nicaeri ca pmp filiala neamt este srl dulama fiind si fondatorul.in politica conteaza cate voturi aduci si nu cate fatuci ai in jurul tau.dar nu poti avea pretentii de la acest personaj.vorba ceea”de unde nu-i nici dumnezeu nu cere”

Lasă un răspuns