Forţe din Bacău, Harghita, Suceava şi Botoşani sprijină Planul Roşu de Intervenţie de la Neamţ. Nunta TRAGEDIE de la Durău

Informaţii noi de la nunta de la Durău care s-a transformat în tragedie: a;a cum Vestea a anun’at deja, sunt rănite 14 persoane din cele circa 30 care au căzut în gol când s-a rupt balustrada de la terasa Salonului de Nunţi al Pensiunii Vânătorul. 3 dintre victime sunt în stare foarte gravă după cum comunică martori oculari.

În zona au fost deplasate toate maşinile disponibile de la Ambulanţa Neamţ şi de la ISU Neamţ şi, de asemenea, au fostr trimise şi maşini din judeţele vecine, după cum anunţă ISU Neamţ: „o autospeciala pentru transport personal și victime multiple ( cu medic) de la ISU Bacau, un echipaj de prim-ajutor de la ISU Harghita, un echipaj de prim -ajutor de la ISU Botoșani și 2 ambulante SMURD de la ISU Suceava. De asemenea, o ambulanta a Serviciului Județean Suceava se deplasează spre locul producerii incidentului”.

Citeste si  14 răniţi la o nuntă la Pensiunea Vânătorul din Durău! S-a prăbuşit o terasă! Plan Roşu de intervenţie

Informaţiile se pot schimba de la o secundă la alta, fiind vorba despre un caz aflat în plină derulare. „Pana la acest moment, 14 dintre persoanele surprinse fost rănite, 3 dintre acestea mai grav, cu diverse politraumatisme. Misiunea este in dinamica, iar echipajele medicale efectuează evaluarea celor implicați in acest incident, la fata locului”, precizează ISU Neamţ.

Citeste si  14 răniţi la o nuntă la Pensiunea Vânătorul din Durău! S-a prăbuşit o terasă! Plan Roşu de intervenţie

V.N.

 

 

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns