Folkiştii şi copiii din Neamţ au făcut senzaţie la Realitatea TV! Clipul „Stăpâni la noi acasă”, difuzat de 2 ori de Rareş Bogdan ca răspuns la provocările maghiarilor.

Clipe de bucurie pentru folkiştii de pe Valea Bicazului, pentru ucenicii lor care apar în clipul „Stăpâni la noi acasă” produs de Turn TV şi Vestea.net. Aseară, în ajunul Zilei Naţionale a României, Rareş Bogdan a difuzat de două ori clipul cu melodia cântată de Marius Coşerariu şi Cristina Marin de la Grupul EU CRED al Asociaţiei cu acelaşi nume din Taşca (în care apar şi copii din Bicazu Ardelean), drept răspuns la gestul de impoliteţe al Guvernului maghiar care a interzis ambasadorilor săi să participe la recepţiile oferite de Autorităţile române din ţară sau la ambasadele române.

Vezi mai jos secvente din emisiunea respectiva:

…………………..

A dat clipul, a dat şi secvenţe cu reacţii şi mesaje de la politicienii din Ungaria cu privire la Ziua României şi, ca sa vadă toată ţara încă o dată clipul cu mesaj tranşant filmat la Neamt, realizatorul emisiunii „Jocuri de putere” a făcut un intro memorabil pentru a doua difuzare: ” Hai sa mai ascultam inca o data… Mi-a placut… Uite, dl bichir spune ca e obligatoriu sa mai dam o data…”.

Şi ca să fie treaba clară şi să-şi ducă rolul de promoter până la capăt, Rareş Bogdan a postat clipul respectiv şi pe pagina sa de facebook şi pe cea a emisiunii. Toţi cei implicaţi în realizarea clipului îi transmit realizatorului de la România TV mulţumiri.

Pentru cei care nu au reuşit să vadă clipul respectiv, priviţi mai jos:

……………

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns