Folkiştii nemţeni au făcut senzaţie la emisiunea lui Măruţă de la Pro TV! Album FOTO

Cel mai cunoscuţi folkişti nemţeni au făcut ieri senzaţie la emisiunea lui Măruţă de la Pro TV. În timp ce politicienii din Neamţ apar pe televiziunile centrale şi fac rating mai ales cu gafele lor impardonabile, „Poliţistul şi Preotesele” – cum le spun amicii celor din Grupul Folk EU CRED – au fost văzuţi de o ţară întreagă şi au făcut să se vorbească la superlativ despre cultura contemporană din Neamţ.

Marius Coşerariu, Cristina Marin şi Elena Ropotoaia au fost ieri în platoul Pro TV, la emisiunea „Poliţiştii au talent” (dedicată profesioniştilor respectivi care au diverse abilităţi, pasiuni etc). Invitaţia iniţială a fost pentru Coşerariu dar acesta, ca un adevărat coleg, a impus celor de la Pro TV să apară cu grupul în formula completă.

Reamintim că prima publicaţie care i-a descoperit (ca subiect) pe cei de la Eu Cred a fost Vestea, în urmă cu mai bine de 3 ani. De-a lungul timpului între Vestea şi EU CRED s-a sudat un adevărat parteneriat. Vestea şi Turn TV le-au produs celor de la Eu Cred videoclipul piesei STĂPÂNI LA NOI ACASĂ (care a adunat deja aproape un milion de vizualizări) şi tot de la această formulă (căreia i s-au adăugat şi alţi parteneri) a plecat şi organizarea unui turneu fără precedent în Neamţ (SCOATEŢI STEAGUL LA VEDERE – 10 spectacole).

D.V. – sursa foto: Cristina Marin

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns