Foc de armă tras spre curtea Primarului de Roznov! Poliţia Neamţ a trimis echipă la faţa locului!

Primarul Ionel Ciubotaru, langa curtea gospodăriei (stanga), având in spate drumul care duce la Şcoala Slobozia-Roznov

Caz incredibil în orăşelul nemţean Roznov unde, în urmă cu câteva ore, exact când se însera (19,20), un foc de armă a fost tras spre curtea casei primarului Ionel Ciubotaru. Din fericire nimeni nu a fost rănit, un snop de alice trecând pe lângă urechea ginerelui primarului, bărbat şi el în toată firea, la vreo 40 de ani.

Informaţia că a existat o sesizare în acest sens a fost confirmată de IPJ Neamţ, prin purtătorul de cuvânt subcomisar Constantin Irina care a precizat că la faţa locului s-a deplasat deja o echipă de anchetă din care face parte şi un specialist de la Serviciul Arme şi Muniţii.

Primele indicii care vin de la martori din zonă duc spre ipoteza ca focul de armă să fi pornit dintr-o grădină din zona Şcolii din Slobozia (sat în care îşi are locuinţa şi primarul Ionel Ciubotaru). De fapt, o laterală a gospodăriei lui Ciubotaru dă în strada în care, vizavi, este Şcoala respectivă.

Dacă nu e vorba de un simplu accident (armă descărcată din greseala), oamenii din zonă nu-şi explică însă cum de focul a fost tras în momentul în care în curte se afla ginerele primarului. Ca orice primar si politician, Ionel Ciubotaru are şi prieteni si dusmani, dar ginerele acestuia  este un tip foarte linistit care nu are apucaturi de beizadea.

Deocamdată, ancheta care e în curs nu poate confirma că ar fi fost vorba, într-adevăr, de un foc de armă. „Colegii care sunt la faţa locului nu au deocamdată indicii sau probe care să confirme ceea ce a fost sesizat dar fac verificări în continuare”, a precizat subcomisarul Constantin Irina.

Vom reveni.

Daniel VINCA

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns