Flota de Ambulanțe BGS, „consult de specialitate” la Service-ul AUTOVEST!

Flota auto a celebrei firme BGS (Ambulanțe) va fi supervizată tehnic de către un Service din Neamț cu acționari români și cu brand absolut autohton: AUTOVEST.

Deja 8 ambulanțe de transport medicalizat au intrat în consultul de specialitate al tehnicienilor de la AUTOVEST și înțelegerea dintre cele două firme vizează alte 4 mașini după ce acestea vor ieși din perioada de garanție (cu service asigurat acum de furnizor).

Foarte interesant pentru cei de la AUTOVEST a fost faptul că noul client nu a fost „racolat” prin vreo politică de marketing, prin oferte ci, pur și simplu, BGS-ul a bătut la ușa firmei nemțene spunând „vrem să lucrăm cu voi”.

Nu este prima firmă din portofoliul service-ului respectiv care asigură prestării servicii atât pentru pewrsoane fizice dar și pentru societăți care au dorit să încheie cu Autovest contracte de reparații, mentenanță, inspecție periodică.

„Este încă o dovadă a seriozității colegilor care formează echipa AUTOVEST. Am norocul să lucrez alături de niște oameni deosebiți, buni profesioniști pe specializările lor, serioși și un astfel de comportament constant nu poate decât să ducă la satisfacerea clienților, la păstrarea lor dar și la noi contracte care asigură astfel stabilitatea afacerii dar și a locurilor de muncă. deci meritul este a tuturor celor din echipa AUTOVEST”, a precizat managerul firmei, Constantin Iacoban.

D.V.

 

Lasă un răspuns