Florin Călinescu l-a pocnit pe Dragnea cu Prefectureasa Soroceanu! „Copil debil cu 16 luni de concediu medical!” Şi Oreste a preluat informaţia din Vestea…

Pentru proaspăta prefectureasă de Neamţ, Daniela Soroceanu, ziua de 18 martie 2018 o să rămână una de neuitat: a devenit iar mega-subiect naţional, ca pe vremea când Adevărul o eticheta drept „bolnava de nesimţire” (cu trimitere la concediul medical de 16 luni, pentru TBC osos, pe vremea când era şefă la Casa de Sănătate şi urma zvonul că va fi schimbată din funcţie).

De data asta, subiectul a fost acelaşi concediu medical, adus la zi ca urmare a faptului că joi Guvernul Dăncilă a numit-o pe Daniela Soroceanu în funcţia de prefect de Neamţ. Vineri, Vestea.net a publicat „amintirea” cu recordul naţional la concedii medicale adjudecat de noul reprezentant al Guvernului în teritoriu (ca bugetar de lux, în perioada 2009-2010) şi, în ultimele 2 zile, respectiva a fost vedetă naţională şi subiect de critici şi ironii la adresa PSD.

Citeste si: Premierul Dăncilă ştie ce a semnat? Noul prefect de Neamţ, campion naţional la concediu medical: 16 luni!

Viralitatea subiectului a explodat aseară când subiectul din Vestea (preluat deja de alte siteuri naţionale sau comentatori) a ajuns şi pe pagina de facebook al cunoscutului Florin Călinescu. Într-un mesaj acid, Călinescu reproşează şi premierului Dăncilă şi lui Liviu Dragnea respectiva numire în funcţie iar pe Daniela Soroceanu o desfiinţează pur şi simplu, numind-o ba „copilul debil, cu mai bine de 16 luni de concediu medicamental”, ba „pilotul de incercare a unor coafori necunoscuti” (aluzie la coafura dintr-o fotografie a acesteia).

Mai jos, postarea lui Călinescu, exact aşa cum a fost ea făcută. Atenţie, limbaj dur!

<<Dragostea curata pentru tara si conducator, a domnului Viorica, a zamislit o minune de prunc. Daniela Soroceanu. Si la soroc, micuta, a primit cadou de botez prefecturia de Neamt. Desi, copilul debil, cu mai bine de 16 luni de concediu medicamental, pilotul de incercare a unor coafori necunoscuti, dusmani ai omului, peste cei ai nasului Viorica, a primit ce meritam. Din nimeni in drum, belfer dupa modelul teldrum. 
Livulica, da-oinpizdamasiide treaba>> – Florin Călinescu.

Mesajul de mai sus a fost postat în urmă cu 3 ore si a adunat deja peste 600 de distribuiri, 2500 de like-uri si 350 de comentarii (foarte critice la adresa Danielei Soroceanu).

Iar dacă Florin Călinescu a făcut postarea la ceas de seară spre noapte, duminică dimineaţa făcea ravagii pe net postarea lui Oreste Teodorescu referitoare la acelasi prefect de Neamţ. Drept e că Oreste postase si el informatia incă de sâmbătă seara dar viralizarea a avut loc duminică (peste 450 de shareuri si aproape 900 de likeuri).

Oreste a pus şi linkul spre un articol din siteul circulpolitic.ro care cita, la rândul său, siteul b1.ro si invoca si Vestea.net. Iar pe siteul b1.ro era citată ca sursă Vestea şi pus şi link spre articolul publicat de noi: Premierul Dăncilă ştie ce a semnat? Noul prefect de Neamţ, campion naţional la concediu medical: 16 luni!

Deci, dupa articolul din Vestea, Daniela Soroceanu a ajuns vedetă in:
-Circul Politic: Încă o figură de ”mare succes” plantată de Dăncilă într-o funcție cheie: Daniela Soroceanu e campion național la concediu medical!
-b1.ro: Încă un om de „nădejde” numit de Dăncilă: Prefectul campion al CONCEDIILOR medicale. 16 luni pe banii statului
-psnews.ro – Cine este noul prefect al Neamțului: în concediu medical, venea la ședințele CJ

… si in mai multe portaluri care tot preiau stirile deja publicate. Între timp, pe net au apărut deja vreo 4 articole cu postarea lui Călinescu şi acesta e abia începutul, Dragnea, Dăncilă şi PSD Neamţ (nu are rost să fim ipocriţi, nimeni nu crede în povestea cu „prefectul apolitic”) trezindu-se în braţe cu această nouă bombă de imagine. Pentru că, deşi subiectul recordului Danielei Sărăceanu la capitolul „mega concediu medical pentru bugetar de lux” e vechi de vreo 8 ani, aceasta nu a reuşit să dea o explicaţie plauzibilă cu privire la situaţie respectivă.

Iar miile de comentarii de pe internet postate în ultimele 48 de ore la aceste articole, la postările lui Oreste şi Călinescu (shareuite şi acestea şi, la fel, răs-comentate) nu fac decât să atingă din nou PSD la capitolul imagine. Drept e că Soroceanu are o calitate pe care nu i-o poate contesta nimeni: loialitatea dusă spre obedienţă pentru unii şefi de la CJ din istoria recentă, aspect probabil necesar şi suficient pentru a reprezenta în teritoriu un Guvern şi a fi şef peste instituţiile deconcentrate.

Citeste si: Soroceanca şi-a văzut visul cu ochii: „Iată-mă-s prefectureasă!”. Panaite, demis de Dăncilă!
Iau 14 pastile pe zi, de 33 de ani lucrez pe utilaje ca să plătesc impozit pentru nesimţire!” Mesaj cutremurător pentru „şmecherii cu concedii medicale”!

Vom reveni.

D.VINCA

 

 

Comentarii Facebook

3 thoughts on “Florin Călinescu l-a pocnit pe Dragnea cu Prefectureasa Soroceanu! „Copil debil cu 16 luni de concediu medical!” Şi Oreste a preluat informaţia din Vestea…

  1. Sefa la Casa de Sanatate….uitati-va la ea…astea sunt oamenii care conduc aceasta tara.

    Tineri absolventi de facultati de prestigiu din Europa nu isi gasesc joburi in aceasta tara din cauza acestor paraziti produsi de aceasta clasa politica de hoti si analfabeti care delapideaza aceasta tara de 27 de ani.

    Nu este nici o surpriza ca 4 milioane de romani au plecat din acesta tara.

  2. Poate aceasta postare a mea este contra..vantului..Vreau sa va spun inca de la inceput ca nu-s fan soroceanu..ea nu este nici mai buna , nici mai rea decat acest curent care stapaneste acesta tara..Deci, doamna respectiva nu trebuie analizata dupa infatisare, dupa zambet, dupa tinuta vestimentara sau coafura…in afara de acel nefericit episod cu concediul medical, cercetat si lamurit la vremea respectiva, nu am auzit ca doamna respectiva sa fie obedienta sefilor, din contra..se cunosc divergentele avute cu fostul vice pintilie sau cu fosta presedinta interimara a cj, ec.Arcan…doamna soroceanu nu poate fi suspectata de incompetenta, nu poate fi banuita de coruptie…chiar ceea ce a rezolvat pentru familia sa a facut-o de pe pozitie de forta…e usor sa desfiintezi un om pentru un fapt sau un act despre care nimeni nu stie sigur ce a fost…dl calinescu sau chiar oreste au preluat stirea si au transformat-o in Can Can, iar cei care n-o suporta pe doamna soroceanu au sarit la gatul ei…asa suntem noi romanii, desfiintam valori, desfiintam oameni competenti, stiutori de carte..Eu as recomanda tuturor , celor care, inainte de a arunca cu piatra..sa se autoanalizeze si sa se intereseze de activitatea ei..Va spun eu ca nu se confirma blamul adresat de catre …multimea critica.In cazul in care doamna a gresit cu numirea sotului etc..trebuia atunci sa sariti si sa sesizati ilegalitatea ori imoralitatea, dacaa fost, nu dupa ce un ziarist-pus la punct candva..a inceput procesul” de calomnie..Repet, nu sunt fan soroceanu, nu am nimic in comun cu dumneaei, nu am legaturi de nici un fel cu institutia sau familia, nu am fost avantajat in nici un fel ..insa o cunosc si-i cunosc aptitudinile profesionale..In afara de patima si atitudine colerica nu ai ce sa-i reprosezi…eu spun ca era omul care trebuia sa conduca acest judet, indiferent de ceea ce spun unii sau altii..

  3. Eu mi-am analizat activitatea si mare lucru nu am sa imi reprosez .Nici penal cu rulmenti nu sunt si nici n-am stat un an jumate in medical .
    Ma declar dezgustat de ambii soti . E opinia mea si neinfluentata nici de Oreste nici de Calinescu .

Lasă un răspuns