Florentina Moise: „PSD este preocupat real de creșterea calității vieții vârstnicilor!”

În programul său de guvernare, PSD propune mai multe programe pentru creșterea calității vieții vârstnicilor, inclusiv a celor rămași singuri, anunță Florentina Moise, candidatul PSD Neamț de pe locul 2 la lista pentru Senat.  În ceea ce privește pensiile, programul are în vedere o creștere a pensiei medii la valoarea de 2.480 de lei până în ianuarie 2024 și a celei minime la 1.575 de lei.

<<Măsuri gândite de PSD pentru persoanele de vârsta a treia
*creşterea punctului de pensie cu 32% până în 2024
* înfiinţarea unei reţele naţionale de centre medicale comunitare, dar şi îngrijirea la domiciliu a persoanelor vârstnice
* programe pentru creșterea calității vieții vârstnicilor
* acces la serviciile de medicină primară şi nu numai, la asistenţă socială şi asistenţă comunitară şi, de asemenea, asistenţă medicală stomatologică
*alocarea a 2.000 lei/lună/persoană pentru cazarea în locuințe, cămine, pensiuni pentru bătrâni administrate privat, începând cu 2021>>, subliniază social-democrata Florentina Moise.

V.N.

3 thoughts on “Florentina Moise: „PSD este preocupat real de creșterea calității vieții vârstnicilor!”

  1. Ce va mai gasiti voi lozincile ca sa ramaneti la ,,macelarie ,,. Pt. cine nu va cunoste , atentie mare oameni buni , nu inghititi aceasta doza mare de ipocrizie !

  2. Sunteti preocupati de cresterea calitatii vietii varsnicilor doar 2 saptamani in campanie electorala apoi 4 ani sunteti preocupati doar de cresterea propriei bunastari si desfiintarea legilor care v-ar putea condamna cumva.

  3. Doamna…tot respectul ca sunteti femeie,dar vreau sa va intreb ceva: chiar ne credeti atat de idioti? Pe bune? De unde bani? Imprumuturi si tiparire extinsa? Datorii si inflatie? Atata stiti? Imi dau seama ca esti bata la economie,daca nici atata lucru nu pricepi….trebuie sa produci ca sa ai de unde da. Mi se face greata,serios. Nu ca aia de la PNL ar fi mai breji.

Lasă un răspuns