Florentina Moise (PSD) despre Pârâul Cuejdi și promisiunile liberale: „O altă minciună!”

Florentina Moise (președintele PSD Piatra Neamț) deplânge aspectul deplorabil al albiei Pârâului Cuejdi în Piatra Neamț și subliniază că acest subiect este o promisiune neonorată dar cu care PNL a defilat în precedenta campanie electorală.

<<Pârâul Cuejdi era, în urmă cu patru ani, unul dintre punctele de campanie electorală ale echipei liberale. Ce au promis n-a fost decât o altă minciună.
„Vom continua acoperirea parțială a pârâului Cuiejdi și vom realiza platforme cu destinația de parcare și spații publice de recreere”. Sună bine, nu? Era scris frumos, cu galben și albastru, pe un pliant distribuit peste tot.
Nu s-a realizat nimic, iar orașul este sufocat de mașini și duce lipsă de spații verzi>>, spune Moise care ăși ilustrează mesajul și cu fotografiile de mai sus.

Șefa PSD Piatra Neamț amintește și de ploile abundente de acum câteva zile și de faptul că pârâul a fost la un pas de a ieși din matcă: <<Acum câteva zile, când Cuejdiul s-a umflat de la ploile abundente, oamenii din oraș spuneau că nu s-a făcut nimic din anii ‘74 – ’75: nici curățare, nici consolidare sau reparații… Și îi mulțumeau Domnului că nu a intrat apa peste ei în case, pentru că „nimănui nu i-ar fi păsat!”
Situația deplorabilă a acestui pârâu și a malurilor sale distruse e încă o pată pentru orașul nostru. Ca atâtea altele!
Este nevoie de o altă echipă la Primărie. E nevoie de oameni cărora le pasă de oraș și care știu ce au de făcut. Care pot face parteneriat cu Consiliul Județean, astfel încât și Piatra Neamț să beneficieze de investițiile de la județ.
E timpul să nu mai credem ce spun liberalii. Nici la nivel local, nici național>>.

V.N.

Lasă un răspuns