Florentina Moise, de pe loc neeligibil pe lista PSD: „Știu că partidele și candidații își fac foarte multe calcule…”

Deși plasată pe un loc vădit neeligibil în lista PSD Neamț pentru alegerile parlamentare, Florentina Moise (președinte PSD Piatra Neamț) transmite un mesaj de încredere, subliniind că are încredere într-un scor bun al PSD din cauza erorilor pe care le face PNL la Guvernare.

„Dragii mei, vă anunț că am fost validată de colegii din PSD Neamț pentru a candida la funcția de senator. Sunt onorată și le mulțumesc! Voi fi pe poziția a doua, după colegul nostru Răzvan Cuc.
Știu că partidele și candidații își fac foarte multe calcule legate de pozițiile ocupate pe liste. Eu nu fac asta. Pornesc la drum știind că PSD este singurul partid care răspunde nevoilor și așteptărilor românilor. Și, cu așa guvern, sunt sigură că PSD va obține, în urma alegerilor, majoritatea în viitorul Parlament”, spuen Florentina Moise.

Ca și la alegerile locale, când a fost principalul activist care a slujit campania (pentru funcția de primar a lui Răzvan Cuc), Florentina Moise anunță și acum că se va implica trup și suflet: „Va fi o campanie dificilă, din cauza restricțiilor. Dar voi face tot posibilul să ajung la cât mai mulți nemțeni. Chiar dacă nu ne vom putea strânge mâna, ne vom putea privi în ochi”.

Cum un mandat plin de senator înseamnă 33 la sută din voturile nemțenilor (județul având 3 senatori) ș PSD are șanse spre zero să aibă 2 senatori, este evident că efortul electoral al Florentinei Moise nu îi va aduce ei, direct, un câștig concret generat de aceste alegeri.

D.V.

One thought on “Florentina Moise, de pe loc neeligibil pe lista PSD: „Știu că partidele și candidații își fac foarte multe calcule…”

Lasă un răspuns