Florentina Moise: „Câteva precizări despre înțelesul cuvântului „imediat”, pentru domnul primar al Municipiului Piatra-Neamț” (Scandalul Creșa – 2)

Câteva precizări despre înțelesul cuvântului „imediat”, pentru domnul primar al Municipiului Piatra-Neamț:

Imediat ce Creșa Piatra-Neamț a obținut statutul de creșă cu personalitate juridică, trebuia să vă preocupați de buna funcționare a instituției: angajarea unui contabil. Dacă nu aveați în statul de funcții, pe lângă cei 107 angajati. Să deschideți apoi contul instituției și să vă cumpărați ștampilă.

Imediat ce s-a numit director, la începutul anului școlar, de către ISJ NEAMȚ, conform metodologiei, cu respectarea prevederilor în vigoare, directorul detașat în interesul învățământului trebuia să beneficieze de toate drepturile salariale prevăzute de lege în cazul unui detașat. După o săptămână, și-a dat demisia, pentru că nu știați exact ce salarizare are și ați spus să aștepte până reveniți din India.

Imediat și pentru al doilea director numit trebuia să faceți același lucru, dar au trecut două săptămâni, ați repetat aceeași greșeală și a demisionat și a doua doamnă.

Imediat, după ședința publică, ISJ Neamț a publicat rezultatele, 14 doamne puiericultor educatoare au fost repartizate pentru creșă și în data de 5 septembrie s-au prezentat la locul de muncă. Așa cum se știe, contractul individual de muncă se încheie de către angajatorul cu personalitate juridică pentru care angajatul prestează o muncă.

Imediat ce veți avea cont, veți face solicitare, iar ISJ Neamț va acorda costul standrad per antepreșcolar conform Hotărârii de Guvern nr. 72/2013.
E trist că imediat se politizează o situație și că se aruncă vina pe alții. E și mai trist că nu cunoașteți legislația!
Îi asigur pe toți cetățenii din Piatra-Neamț că Inspectoratul Școlar Neamț respectă TOATE legile și metodologiile și îi rog să aibă, ca și până acum, încredere în instituția noastră! Imediat și tot timpul!

Florentina Moise
Inspector Gebneral ISJ Neamț

One thought on “Florentina Moise: „Câteva precizări despre înțelesul cuvântului „imediat”, pentru domnul primar al Municipiului Piatra-Neamț” (Scandalul Creșa – 2)

  1. Cum poate aceasta profesorasa sub-mediocra de provincie Florentina Moisa care nu facut nimic in viata profesionala la fel ca toti hotii impostori din PSD decat ca si-a umflat CV-ul cu gogosi de”realizari” fara valoare sa detina un Mercedes SUV de 100.000 euro si un apartament langa parcul Zoo?

    PSD-partidul impostorilor si a hotilor analfabeti creatorii statului securisto mafiot carora le-a dat pensii speciale/militare halucinante si salarii aberante,o spaga mascata si un furt al banilor publici,pentru a nu-i baga la puscarie.

    Intrebarea ramane valabila pentru mizeriile impotente platite degeaba ANI/DNA/DGA/MAI/SRI care spaguiti de PSD cu salarii aberante si privilegii cu nemiluita sunt complici cu acesti hoti care au devalizat aceasta tara.

Comments are closed.