Florentin Petre, noul Mister de la Ceahlăul: „Am venit să câștig!”

Florentin Petre, noul antrenor instalat ieri la CSM Ceahlăul a ținut să transmită în primul lui mesaj că a venit la echipa din Piatra Neamț ca să cîștige și că așteată aceeași determinare de la jucători.

„Am venit cu aceeași ardoare pe care o știți cu toții, exact ca jucător, cu aceeași pasiune. Vreau respect și disciplină. Am venit să câștig, am venit să fac performanță. Am făcut la Brăila din foarte puțin, cu un grup de oameni, mă refer atât administrativ, cât și ca jucători, care a pus suflet. Nu banii au făcut diferența, nu lucrurile materiale. Grupul a făcut diferența. Voi face tot posibilul ca și la CSM Ceahlăul să creez un grup de jucători după modelul meu de jucător.
La Brăila a fost foarte greu. Totul depinde însă de jucători. Din partea mea vor avea tot, dar din partea lor vreau tot. Noi trebuie să facem să dăm totul pentru a promova”, a declarat Petre citat de danesanu.blogspot.com.

Noul Mister de la echipa Ceahlăul anunță și că urmează a fi aduși jucători noi ceea ce înseamnă că vor fi și unii care vor pleca din lot la finele sezonului: „Avem o listă cu jucători care vor veni, pe care ne vom baza pe viitor. Important este să am calitate. Cei ce vor fi aleși vor fi obligați să câștige meciuri. De aia am venit, să câștig. Avem puține meciuri și trebuie să le câștigăm. Seria o cunosc foarte bine. Este una bună în care se investesc bani, sunt jucători cu calitate și echipe cu bani mulți”.

” Nu a fost o negociere cu cei din conducerea Ceahlăului, ci o discuție prietenească. A durat maxim o oră. Când am văzut ce se vrea, când am văzut proiectul ce se află în desfășurare, am acceptat fără să mă uit la bani prima dată, așa cum fac mulți antrenori și jucători. Mi-a plăcut ideea, mi-a plăcut că sunt doi oameni tineri pe care mă pot baza pe viitor. Suntem conștienți că începem un drum lung și greu. La începutul campionatului toată lumea se speria că Ceahlăul are cel mai bun lot, dar cum se întâmplă în fotbal, ceea ce este pe hârtie nu se materializează în teren”, a mai spus Petre încercând să explice de ce Ceahlăul a fost o deziluzie în acest sezon.

D.V.
sursa foto – facebook, Dan Eșanu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.