FIZIOMED, fizioterapie şi recuperare pentru toate problemele şi pentru toate buzunarele!

De multe ori, după o afecţiune sau după un accident, partea de recuperare şi de fizioterapie este cel puţin la fel de importantă ca tratamentul medicamentos sau celelalte servicii medicale primite de pacient (incluzând chiar şi operaţia).

Este fix perioada şi acţiunea care transformă un pacient covalescent în unul care învinge lupta cu suferinţa şi redevine apt şi util familiei, societăţii, angajatorului, în cazul celor care lucrează.
Pentru profanii din afara sistemului, conceptul de recuperare nu spune prea multe: unii ştiu că ar fi vorba de nişte exerciţii prin care muşchii dar şi alte părţi ale corpului trec printr-un proces de “reînvăţare” a mişcării. Alţii mai ştiu ceva despre nişte aparate.

Altfel se văd lucrurile la faţa locului, iar centrul de recuperare ales pentru această prezentare este FIZIOMED, din Piatra Neamţ (bulevardul Traian, peste drum de Finanţe). În spatele fiecărei idei sau a fiecărui concept se află oameni, iar aici e vorba de micuţa echipă condusă de Giorgiana Găucan, o tânăra de 28 de ani care şi-a făcut studiile de profil în străinătate şi a avut tupeul să parieze că îşi poate pune cunoştinţele şi experienţa în practică şi acasă, în România. S[ munceascî acasă şi să aline suferinţele româninlor…

„Calitate înainte de toate! Acesta este motto-ul nostru, al Fiziomed Piatra Neamt! Suntem interesati ca tie, pacientului nostru, să iți fie bine, să iți fim alături intr-un moment de dificultate si să iți punem la dispoziție toate metodele necesare unei recuperări excelente!
Cu o experiență bogată în afara tării, iți garantăm că îndeplinim toate conditiile unui kinetoterapeut sau fizioterapeut profesionist, bine pregătit și cu respect față de pacienți. Te așteptăm cu cele mai noi tehnici de terapie și aparatură de ultimă generație!” – acesta este crezul Clinicii FIZIOMED.

Iar în interiorul Clinicii, spaţiul cochet amenajat dă se înţeles că e vorba de o adevărată “fabrică” de recuperare. Logistica, echipamentele şi aparatura – toate aduse din import din Vest – îşi au fiecare logica şi rolul lor, în funcţie de fiecare pacient în parte.

 

“Prin serviciile de kinetoterapie, de fizioterapie, masaj terapeutic, de relaxare, gimnastică medicală , încercăm să concretizam mai mult decât un simplu schimb comercial de prestări servicii. Sensibili și atenți la problemele pe care le aveți, vă vom ajuta să vă simțiți în largul vostru, atât în compania medicilor terapeuți, cât și în cea a instrumentelor ori a aparatelor medicale.
Noi, echipa de specialiști Fiziomed, suntem susținători ai sănătății voastre si ai echilibrului intre functiile fizice si psihice ale organismului. În acest sens, ne-am propus să vă oferim tot ce este mai bun în materie de servicii medicale, să vă ascultăm și să fim atenți la exigentele voastre, pentru ca în final să reusim să stabilim un raport de încredere și de respect reciproc”, spune Giorgiana Găucan.

SERVICII ASIGURATE

MASAJ TERAPEUTIC
MASAJ RELAXANT TOTAL BODY
KINETOTERAPIE
RECUPERARE MEDICALA

GIMNASTICA POSTURALA GLOBALA MEZIERES
GIMNASTICA CARDIO-RESPIRATORIE
GIMNASTICA DE INTRTINERE
FIZIOTERAPIE
TECAR TERAPIE

ELECTROTERAPIE
ULTRASUNETE
LASER
MAGNETOTERAPIE
UNDE SCURTE
DRENAJ LIMFATIC

Dacă alte clinici de profil evită să anunţe foarte public preţurile practicate, la FIZIOMED şi transparenţa e la ea acasă. Preţurile sunt pe seturi de proceduri şi şedinţe şi o simplă împărţire arată că, per bucată, e vorba de preţuri care sunt mai mici decât un pachet de ţigări sau o felie de pizza. 

Pachete de terapie personalizate la preturi avantajoase! 

PACHET

KINETOTERAPIE INDIVIDUALA 10 SEDINTE  250 RON
KINETOTERAPIE+ FIZIOTERAPIE ( 2 PROCEDURI) 10 SEDINTE   350 RON
KINETOTERAPIE + FIZIOTERAPIE ( 3 PROCEDURI) 10 SEDINTE  380 RON
KINETOTERAPIE + FIZIOTERAPIE ( 4 PROCEDURI) 10 SEDINTE  450 RON
MASAJ + FIZIOTERAPIE (2 PROCEDURI) 10 SEDINTE                       350 RON
MASAJ TERAPEUTIC 10  SEDINTE   230 RON+ GRATUIT 2 PROCEDURI FIZIOTERAPIE
TECAR TERAPIE  DE LA 400 LA 350 RON + 1 MASAJ GRATUIT
FIZIOTERAPIE  10 SEDINTE     – 1 PROCEDURA    80   RON
                                                            – 2 PROCEDURI    160 RON
                                                            –  3 PROCEDURI   200 RON
                                                            – 4 PROCEDURI   280 RON
PACHET LIMFODRENAJ 10 SEDINTE DE 45-60 MIN LA 250 RON + MASAJ GRATUIT

FIZIOMED, in Piatra Neamt ,B-dul Traian, nr.84,bl H4,Sc. B ,parter vis a vis de BCR Maratei
luni, miercuri si vineri de la 09.00 la 17.00
marti- joi de la 09.00 la 19.00
si sambata de la 09.00 la 13.00.
Telefon: 0371 471 234
Facebook : FizioMed Piatra Neamt

D.V.

 

 

 

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns