Fiul rătăcitor Marcoci, recuperat de Arsene! Cabinetul Președinților!

Situatie inedita la Consiliul Judetean Neamt unde Compartimentul Cabinet Presedinte ar putea fi rebotezat Cabinetul Presedintilor. Si nu pentru ca ar deservi mai multi demnitari ci pentru ca decizia pe care o va semna azi Ionel Arsene (sau zilele viitoare) cu privire la angajarea lui Vlad Marcoci aduce o situatie rarisima in instititutie.

In respectiva structura de Cabinet Presedinte lucreaza si Dan Vasile Constantin (chiar daca informatia din sertarul respectiv nu este actualizata in siteul institutiei). Ar fi pentru prima data in istoria CJ cand un presedinte are in Cabinetul sau doi fosti presedinti.

Constantin si Marcoci au impartit acelasi mandat (2004-2008), fiecare conducand judetul cate doi ani. Pentru cei care nu-si amintesc, precizam ca, atunci, Vestea a avut rolul de catalizator al respectivei schimbari.

Cei doi fosti vicepresedinti mai au un detaliu in comun care tine si de CV-ul actualului presedinte: Constantin, Marcoci si Arsene au fost membri in acelasi Club Rotary.

In noul job, fisa postului lui Marcoci se va referi si la probleme de mediu dar acesta va fi si sol intre CJ Neamt si institutii din Bucuresti (ministere, agentii etc). Cam asta spun sursele Vestea ca ar fi discutat Arsene cu Marcoci in ultimele doua intalniri pe care le-au avut.

Ramane de vazut daca Marcoci va semna si cuvenita re-adeziune la PSD, partid pe sub sigla caruia a obtinut si un mandat de deputat (USL). Dar evident ca un asemenea subiect va putea fi discutat de „fiul ratacitor” nu cu Arsene ci cu Ioan Munteanu, actualul coordonator special al PSD Neamt.

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “Fiul rătăcitor Marcoci, recuperat de Arsene! Cabinetul Președinților!

  1. Meserie tata ce mai! Pt el am muncit eu nu-i asa?!!! Boii ara si caii mananca!

Lasă un răspuns