Fiu de primar, CONDAMNAT PENAL pentru lovire şi alte violenţe! Taică-su, tovarăş de chermeze cu şeful Poliţiei Judeţene! (Frăţia Comisarilor – 7)

Fiul primarului comunei Zăneşti din judeţul Neamţ a fost condamnat penal de instanţa Judecătoriei Piatra Neamţ care l-a găsit vinovat de comiterea infracţiunii de „lovire sau alte violenţe”.

Iulian Filip (zis „Firuleţ”), fiul primarului Ioan Filip (zis „Firu”) a fost condamnat „la pedeapsa cu amenda penală în cuantum de 1800 lei (180 zile amendă a câte 10 lei ziua amendă), pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe” de instanţa care l-a obligat şi la plata unor daune morale către victima agresiunii din urmă cu doi ani şi jumătate: „admite în parte acţiunea civilă formulată de partea civilă Popa Ioan şi obligă inculpatul la plata către acesta a sumei de 5000 lei reprezentând daune morale”.

Aceeaşi instanţă l-a achitat pe Ioan Popa de acuzaţiile pe care inculpatul Filip Jr. şi mama acestuia i le-au adus, de ameninţare. Sentinţa respectivă este cu drept de recurs în 10 zile de la comunicarea minutei de şedinţă.

Agresiunea în timpul căreia Popa a fost călcat în picioare de Iulian Filip a avut loc în august 2015. Detalii, AICI – VIDEO- ZANESTI. CALCAT IN PICIOARE DE FIUL PRIMARULUI. BARBATUL PRIMISE MAI MULTE AMENINTARI.

La ceva timp, după ce Popa a făcut plângeri pe la Poliţie şi Parchet s-a trezit la rândul său reclamat de către Filip Jr. şi mama acestuia (soţia primarului), cum că i-ar fi ameninţat. Deşi era evident vorba de un fel de „reclamaţie de echilibru”, Poliţia Neamţ a propus Parchetului trimiterea ambelor părţi în judecată (Filip Jr. pentru lovire, Popa pentru ameninţare) iar procurorul de caz a procedat în acest sens. Detalii, AICI – Profil de BEIZADEA! Rechizitoriul prin care fiul unui primar e trimis în judecată pentru LOVIRE SAU ALTE VIOLENŢE!

Instanţa de judecată a văzut faptele aşa cum au fost ele sesizate de opinia publică şi a dat sentinţa de mai sus. Rămâne de văzut dacă părţile vor face apel şi care va fi o eventuală sentinţă a Tribunalului.

Până atunci reamintim că Vestea a punctat de mai multe ori că tatăl proaspătului condamnat penal (cu drept de apel, ce-i drept), primarul Ioan Filip este un tovarăş de chermeze şi alte petreceri ale comisarului şef Paul Tablan, şeful IPJ Neamţ.

Astfel, Tablan era unul din invitaţii de frunte, în noiembrie 2016, la Nunta de Argint a primarului Filip. Detalii, AICI – Şeful Poliţiei Neamţ la MEGA-BAIRAM cu politicieni şi interlopi!

La începutul acestui an, Vestea începea serialul „Frăţia Comisarilor” cu un episod în care era vorba de un bairam cu nume grele din Poliţia Neamţ la care nelipsitul primar de Zăneşti a avut o cumpănă, fiind lovit de alt apropiat al aceluiaşi Paul Tablan. Detalii, AICI – Primar lovit în cap în fața șefilor Poliției Neamț care apoi fac REV-ul cu un şef din IGPR! (Frăția Comisarilor – 1)

Ca să nu creadă cineva că ar fi fost vorba doar de 2 banale coincidenţe, publicăm, în premieră, mai jos, o fotografie absolut interesantă:

Desigur că nemţenii au recunoscut diverse VIP-uri în această fotografie dar, pentru cei care cunosc mai puţin frăţiile din Neamţ (şi ale comisarilor dar şi comisari-demnitari-oameni de afaceri), precizăm că personajul din stânga fotografiei (în picioare, în cămaşă cu carouri mari, negru-roşu) este primarul Ioan Filip, iar cel din dreapta fotografiei (din spatele mâinii care toarnă din sticlă în pahar) este comisarul şef Paul Tablan, şeful Poliţiei Neamţ.

Evident că fotografia de mai sus este realizată anterior condamnării de pe 13 aprilie 2018 a lui Filip Jr. şi ea arată cum Tablan stătea la şpriţuri şi chermeze cu tatăl unui inculpat pentru fapte cu violenţă. Mai mult, în Neamţ circulă informaţia că şi Filip ar avea pe cap nişte dosare penale instrumentate de diverse instituţii de anchetă, fapt care face şi mai interesantă fotografia de mai sus.

Ca să nu creadă cineva că lichidele din imaginea de mai sus erau băute pe stomacul gol, priviţi ;i o „victimă” a acestor interesante consfătuiri:

Pentru cei tentaţi să nu vadă nicio legătură între cele două fotografii de mai sus, venim cu „cheia”. Atenţie la ţinuta comisarului şef Paul Tablan:

În ultima fotografie, ca şi în ante-penultima (în care este alături de tatăl inculpatului recent condamnat), Tablan este în tricou alb şi şort roşu. Pentru eventualii invitaţi care au uitat momentul dar şi pentru eventualii curioşi, precizăm că fotografia a fost realizată în 2017, la o chermeză a lui Tablan (ziua de naştere), într-un decor de vis din zona comunei Tarcău.

Vom reveni. Până atunci, rămâne nu doar întrebarea referitoare la sentinţa dintr-un eventual recurs ci şi o alta suplimentară: mai ţine minte cineva pentru ce şi-a dat demisia generalul Coldea din fruntea SRI?

Daniel VINCA

Comentarii Facebook

5 thoughts on “Fiu de primar, CONDAMNAT PENAL pentru lovire şi alte violenţe! Taică-su, tovarăş de chermeze cu şeful Poliţiei Judeţene! (Frăţia Comisarilor – 7)

 1. Pai, cumunatu primarului nu era mare scula pe la DNA, normal ca percutau toti la petreceri. Interesant e personajul de langa Tablan cel cu camasa alb cu negru, un alt individ dubios

 2. Acum se cauta poznasul cu poza……, vad ca inca unii se distreaza in cercuri inalte, asa a picat si SORIC celebrul comisar Aurelian Șoric, ce se tot mira unii nu era domnul Tablan la zilele comunei Zanesti la masa de protocol alaturi de alti prieteni in incinta Caminului Cultural si noi cetatenii de rand priveam pe geam la vedete….Tot asa vor pica si altii mai devreme sau mai tarziu important e sa realizeze ca nu functia face omul…..FIRU SFARSITUL E APROAPE….

 3. Noi comentam si facem bascalie degeaba.

  Pe oameni ii doare in cur,exact cum se vede in poza.

  Cum sa ne mai miram ca in acest judet sunt ZERO ANCHETE si ca se defriseaza padurile cu sutele de hectare fara ca nimeni fie prins.

  Atit timp cit aceste specimene au spatele asigurat de interlopii statali de la Bucuresti nimic nu se va schimba.

  Aduceti-va aminte ca Soric seful IPJ locuia la un interlop si le asigura protectie.

  Cu chiu cu vai dupa ce s-a produs acel asasinat in Piatra a fost schimbat de SEFII interlopii de la MI.

  Hotii de la IPJ Neamt au facut GREVA ca l-au schimbat pe Soric?Va dati seama?

  ANTOLOGIC.

  In orice tara din lumea asta IPJ Neamt ar fi fost desfiintat.

  Pina ce aceasta populatie de prosti patologici nu va iesi in strada pentru a cere desfiintarea acestor institutii mafiote gen IPJ/SRI/DNA/PARCHET/DIICOT care se ocupa cu protectia hotilor si a interlopilor din tara asta NIMIC nu se va schimba.

 4. Aaaaaa!Iote unde fac ei petreceri!La vila lui Haisuc la Tarcau.La fostul șef SIPI.Se leagă, nu?

Lasă un răspuns