Firma Takko și-a închis magazinul din Mallul sud-africanilor de la Nepi (Shoping City)


Una din firmele de brand care e nelipsită din mall-urile importante a închis de câteva zile obloanele spațiului pe care îl avea cu chirie în Mallul pietrean al firmei sud-africane Nepi (Shoping City). Este vorba despre Takko Fashion care, din motive rămase deocamdată necunoscute, a părăsit respectivul spațiu care acum este mascat cu un perete de poliplan.

Deși neanunțat oficial, momentul este confirmat pe siteul Takko, unde la o cautare a spațiilor deținute în România, din județul Neamț apare doar cel de la Roman nu și cel de la Piatra Neamț.


Takko are 1900 de magazine în Europa, fixate în orașele mari.
Plecarea magazinului din Piatra Neamț este o veste tristă pentru clienții fideli care subliniau faptul că era una dintre puținele firme care chiar avea reduceri importante la prețuri, în anumite perioade ale anului.

De partea cealaltă, informația poate avea și o conotație locală, confirmând într-un fel zvonurile despre unii chiriași tot mai nemulțumiți de la Mallul sud-africanilor. nemulțumirea acestora ar viza încasările care nu se ridică la nivelul așteptărilor în condițiile în care prețul chiriilor pe metrul pătrat este unul consistent și greu de suportat fără vânzări cantitative substanțiale.

Poate și de asta unele din produsele vândute de anumiți comercianți din Mallul firmei Nepi pot fi cumpărate de pe internet, de la magazinele online, cu prețuri mai mici chiar cu 30 la sută sau chiar mai mult decât atât.

D.V.

 

Comentarii Facebook

One thought on “Firma Takko și-a închis magazinul din Mallul sud-africanilor de la Nepi (Shoping City)

Lasă un răspuns