Finanţare în epoca Massone: “Am jucat cu ghete împrumutate. Nu îmi permit să cumpăr o pereche!” (Chitoşcă)

chitosca

Drumul FC Ceahlăul spre Liga a 2-a pare tot mai cert, mai ales după înfrângerea de la Iaşi (2-0). Peste acest gust amar se aşează şi umilinţa jucătorilor care au ajuns vremuri atât de negre financiar cum nu ar fi estimate nimeni în “Epoca Ştefan”. În “Epoca Massone”, jucătorii titulari au ajuns să joace cu ghete împrumutate de la colegi sau prieteni. Este dezvăluirea făcută de Chitoşcă, declaraţie care a făcut deja înconjurul României.

„Se pare că totul s-a terminat pentru noi. Când pierzi două puncte cu Petrolul în minutul 90+2, înseamnă că nici Dumnezeu nu mai e cu tine. Am făcut un sezon prost şi vom vedea ce vom face în continuare. Ceahlăul nu a câştigat de 3-4 ori la rând campionatul ca să se plângă cineva acum că retrogradează.

Astăzi am jucat cu ghete împrumutate de la un coleg, pentru că ghetele de fotbalist profesionist sunt prea scumpe, iar eu nu îmi permit să-mi cumpăr o pereche. Costă 250-300 de euro o pereche bună, iar eu chiar nu îmi permit să dau atâţia bani pe ea”, a spus Chitoşcă citat de dolce-sport.ro.

V.N.