Final de festival 2022 la Ruseni-Borlești. Marii câștigători, Mugurașii Roznovenilor!

Ansamblul Mugurașii Roznovenilor a câștigat marele trofeu al Festivalul de folclor de la Ruseni-Borlești – ediția a 8-a / 2022 – anunță organizatorii.
Festivalul recent încheiat a avut parte nu doar de vreme bună – foarte importantă când e vorba de o acțiune sub cerul liber – ci și de o participare masivă care a ridicat și mai sus ștacheta calității.

„A fost frumos dar … în același timp și greu! Cu pași mici ,dar siguri ,am urcat an de an, am crescut în valoare și calitate având alături oameni minunați care au înțeles ceea ce dorim să realizăm și au avut încredere în noi că putem realiza ceva frumos pentru școală, comunitate locală, județ, regiune și chiar la nivel național. Am văzut copii fericiți, părinți, bunici, rude ale concurenților plini de emoție și bucurie, bucurie împărtășită tuturor prin cântec și dans, prin folclor autentic românesc. E greu, e foarte greu să urci treptele performanței dar mai greu este să te menții acolo unde ai ajuns. Noi… spunem că am reușit ca și ediția din acest an să se ridice la nivelul așteptărilor tuturor participanților și tuturor spectatorilor, chiar dacă a venit după o perioadă de intrerupere de doi ani.
Noi, coordonatorii acestui frumos proiect, ne dorim să păstrăm IDENTITATEA lui , să nu ne abatem de la ceea ce ne-am propus și să realizăm mult mai mult și mult mai bine ! Mare ne.a fost bucuria că am reușit să ”urcăm” pe scena acestui festival peste 300 de elevi din județe precum Suceava, Vaslui, Iași și Neamț”, a precizat Cristinel Constantin, directorul Școlii Ruseni și cel care a inventat, practic, acest festival.

Diectorul Școlii din Ruseni a ținut să și mulțumească celor care au sprijinit organizarea manifestării: <Personal , doresc să mulțumesc tuturor celor care ne-au sprijinit să realizăm și cea de a VIII-a ediție a acestui frumos și de tradiție concurs de cântec și dans popular, ISJ NEAMȚ, Consiliul local Borlești, Primariei Borlesti, dlui primar Mutu George, Centrului pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamt, colegilor de la Școala Ruseni și tuturor celor care ne-au transmis mesajele lor de felicitare pentru ceea ce am realizat. Felicit toți concurenții pentru prestația lor, coordonatorii pentru munca depusă, părinții , bunicii, rudele concurenților pentru susținerea acestor copii minunați.
Mulțumesc juriului pentru rabdarea , obiectivitatea si profesionalismul de care a dat dovadă din primul și până în ultimul minut a acestui concurs>.

V.N.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.