Filmări-probe în Neamţ! Ipocriţi iubitori de animale filmaţi cum hrănesc maidanezii lângă blocuri! VIDEO

Striviţi între incompetenţa autorităţilor locale care nu reuşesc să strângă câinii maidanezi de pe spaţiul public şi agresivitatea pretinşilor iubitori de animale (care se fac că nu înţeleg că siguranţa şi viaţa oamenilor – inclusiv a copiilor, femeilor, bătrânilor – atacaţi de haitele de câini trebuie să primeze, fără condiţii!), nemţenii încep să prindă curaj.

Este cazul unui bicăjean care, mai devreme, a postat pe internet două mini-clipuri cu persoane care hrănesc maidanezii, controbuind practic la fixarea animalelor periculoase în proximitatea blocurilor. Reamintim că, în urmă cu doar câteva zile, o femeie din Bicaz a fost atacată la ora 5 dimineaţa (în timp ce se ducea la serviciu) de o haită de maidanezi agresivi şi, la scurt timp, în Piatra Neamţ, o altă femeie a fost atactă şi muşcată de alţi câini vagabonzi.

Citeste si: VIDEO ŞOCANT! Femeie atacată de o haită de câini vagabonzi
BREAKING NEWS: Femeie atacată şi muşcată de maidanezi în Piatra Neamţ!

După cum s-au pronunţat deja reprezentanţi ai autorităţilor, o parte de vină pentru faptul că astfel de animale periculoase se „lipesc” de zonele locuite este tocmai faptul că aşa-zisi iubitori de animale le dau de mâncare fără a-şi asuma responsabilitatea pe care o are un proprietar (adică de a lua câinele pe proprietatea sa).

Stop câinilor în stradă! Autorităţile din Piatra Neamţ recunosc că au de ales între acţiune şi complicitate la agresarea oamenilor!

Internauţii i-au şi identificat pe aşa-zisii iubitori de animale:

Mihai Paun Este Anica lui Grigore si domnul Isachi. Aceste persoane nu sunt pentru prima data.  Semnal pentru Autoritatea publica Bicaz
Mihai Paun Petrisor Anica si domnul Isache Vasile.

Vestea reaminteşte ce trebuie să faceti in cazul nedorit in care dumneavoastră sau alt membru al familiei sunteti victima agresiunii unor caini, pe domeniul public: IMPORTANT! Ce faci dacă eşti muşcat de un câine, pe domeniul public?

D.V. – sursa imagini: Costel Arama

Comentarii Facebook

3 thoughts on “Filmări-probe în Neamţ! Ipocriţi iubitori de animale filmaţi cum hrănesc maidanezii lângă blocuri! VIDEO

 1. Nu sunteti normali.. Nu mai bine le dai de mâncare decât să sară la tine cand treci pe strada de flămânzi ce sunt și să mai simtă și miros de mâncare.. ă da ma scuzati, voi mergeți doar cu masina si nu aveti timp sa vedeti. Mai bine ati posta ca autoritatile nu prind maidanezi, nu ca nu fac fata…

 2. Lucrurile n-ar fi ajuns aici dacă de decenii această problemă, ca multe altele de altfel, n-ar fi fost sursă de bani pentru unii, sursă de inspirație pentru alții (presă) șamd și, eventual, sursă de voturi în campanii electorale.
  Nu sunt din categoria ”Brigitte Bardot” (care strânge-n casă patrupede fără numpăr, fără număr), dar dacă văd un câine înfometat, care cerșește pur și simplu un codru de pâine pentru a supreviețui, îi dau ceva să mănânce.
  Pe de altă parte, dacă am văzut pui de animale abandonați, am sunat pe unde am putut ca să fie salvați.
  I-am apostrofat pe vecinii care nu-și castrează animalele. Am sunat la poliție când am văzut animale schingiuite (un cal bătut cu nesaț, tăiat cu briceagul, pentru că nu trăgea la căruță).
  Am adoptat eu însămi animaluțe pe care le-am plasat pe la rude sau prieteni.
  Nu ”otrăvirea” populației este soluția, ci APLICAREA LEGII!
  Legea IONUȚ, care a făcut multă vâlvă, de ce nu se aplică?
  Posesorii de animale de ce nu sunt educați, informați? Ce fac asociațiile de protecție a animalelor???
  În occident există caravane veterinare care merg din loc în loc și castrează gratuit animale de companie. S-a încercat și la noi, doar că din loc, în loc, din când în când… iar informarea populației a fost ineficientă. Informarea prin presa on line nu ajunge și la Lătrățeii din Deal, să știți!
  Iar câinii și pisicile se înmulțesc mai rapid decât ajunge informația până în ultimul cătun.

 3. Dimineata era o haita de caini mari,fara cip in zona Planta-Vorel-Dacia.Alo,primaria ?

Lasă un răspuns