Filiala Mărăţei a Bibliotecii Judeţene, ÎNCHISĂ pentru două săptămâni

33gtk-filiala-maratei

 

Filiala „Vasile Conta” a Bibliotecii Judeţene „G. T. Kirileanu”, situată în Mărăţei, va fi închisă pînă la începutul lunii septembrie, aici derulîndu-se o acţiune amplă de igienizare şi reparaţii a spaţiului de expunere a cărţilor.

Astfel, prin operaţiunile de igienizare, reparare şi înlocuire a mobilierului, ambianţa Filialei din Mărăţei, împreună cu întreaga gamă de servicii oferite (împrumut de carte la domiciliu, studiu în spaţiile special amenejate, lectura publicaţiilor periodice, acces gratuit la Internet, precum şi activităţile de animaţie culturală), sunt în măsură să facă din acest loc o adevărată oază a bucuriei minţii şi sufletului pentru locuitorii acestui cartier.

Adrian Alui Gheorghe, directorul bibliotecii: „Din 1994, de cînd a fost deschisă filiala din Mărăţei, aceasta nu a beneficiat de nici o acţiune de igienizare şi de curăţenie generală, deşi au fost cîteva inundaţii în imobil care au afectat serios pereţii şi mobilierul. Disconfortul pe care îl creăm cititorilor din Mărăţei în cele aproximativ două săptămîni cît va fi închisă biblioteca de cartier, va fi compensat de condiţiile civilizate pe care le vom oferi ulterior. Dincolo de faptul că vom înlocui şi vom reordona o parte din corpurile de mobilier, vom crea spaţii distincte pentru manifestări culturale, lansări de carte, expoziţii.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.