Filantropie și mesaj de la TSD Târgu Neamț: „Pentru Moș Nicolae nu contează culoarea politică!”

Tinerii social-democrați dau o adevărată lecție de cultură politică și de omenie seniorilor din toate partidele, punctând, în pragul Sărbătorii de Moș Nicolae, că sunt momente când politica trebuie să conteze mult mai puțin decât ideea de reală solidaritate umană.
Cu o mobilizare declanșată în din ultima decadă din noiembrie, acum 2 zile, TSD-iștii de la Târgu Neamț au venit cu o postare pe net i câteva poze care arată că au mers cu cadouri spre ghetuțele la care, altfel, Moșul nu ar fi ajuns.

<<În prag de sărbători…
Cu ajutorul oamenilor cu suflet mare, ce au dorit să se alăture nouă și să ajute și ei, organizația T.S.D a dăruit astăzi pachete cu dulciuri, hăinuțe și cele necesare copiilor cu o situație mai grea…
Moș Nicolae va veni negreșit și anul acesta, la copiii cuminți și silitori!
Să nu uităm că : NU CONTEAZĂ CULOAREA POLITICĂ, NICI CINE EȘTI, NICI DE UNDE VII, CÂND VREI SĂ FACI UN BINE ȘI SĂ AJUȚI!
Nu trebuie să fim răi și să aruncăm cu pietre în cei care oferă ajutor. Să încercăm să fim mai buni, cu căldură în suflet, să învățăm să iubim, să oferim și să iertăm!>>, spuncei de la TSD Tg Neamț.

Gestul junilor social-democrați este unul demn de toată stima, mesajul e unul absolut corect.
Și Vestea promovează azi acest mesaj cu speranța că poate se vor molipsi și unii seniori din politica nemțeană. Și la atitudine și la acțiune…

D.V.