„Fetili de la Neamț” au făcut senzație la Tîrgul de Turism

Gazdele standului Consiliului Județean Neamț de la Tîrgul de Turism s-au achitat rezonabil de sarcina de a reprezenta județul, ca destinație turistică, în cele 3 zile ale manifestării dar au devenit și un adevărat brand prin ținuta purtată și prin atitudinea de doamne adevărate dintr-un județ de munte.

Spre deosebire de majoritatea angajatelor care deserveau standurile din tîrgul respectiv (de la agenții turistice sau de la alte județe sau UAT-uri cunoscute pentru atracțiile în domeniu) – îmbrăcate în ținute office -, angajatele de la CJ au fost costumate în ținute populare.

„De unde sunteți, fetili? De la Neamț? Bravo! Arătați a femei adevărate nu ca altele de pe aici…”, spuneau mulți dintre vizitatorii bucureșteni și, pentru câteva zile, așa le-a rămas numele angajatelor CJ, „fetili de la Neamț”.

Iar prestanța celor 4 angajate ale CJ a fost completată de prestația și ținuta membrilor Ansamblului Floricică de la Munte (Centrul pentru Cultură și Arte Carmen Saeculare) care au demonstrat pe viu ce înseamnă judetul ca destinatie turistica artistică.

Dintre nemțenii cu ștaif care au trecut pe la stand, susținând astfel mesajul adresat turistilor, „cronicarul facebook” îi reține pe deputatul Ciprian Șerban dar și pe capii de la CJ, Ion Asaftei și Ionel Arsene. Și, evident că și aceștia apar în poze alături de promoterele de la CJ dar și de membrii Ansamblului Folcloric.

Județul Neamț a mai fost reprezentat și de alte standuri, cum ar fi cel al primăriilor din Piatra Neamț sau din Tupilați.

 

D.V.
foto – facebook

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns