Festivalul „Lada cu zestre”, amânat din cauza ploii


Ploaia din ultimele zile le-a dat planurile peste cap organizatorilor Festivalului de Artă Populară „Lada cu zestre”. Manifestarea, ajunsă la cea de-a douăsprezecea ediție ar fi trebuit să înceapă astăzi, de la ora 12, în Parcul Tineretului din Piatra Neamț. Cum însă de ieri plouă într-una, cei ce se ocupă de organizarea evenimentului s-au decis să îl amâne cu o zi.
Astfel, începând de mâine de la ora 14.00, toți cei interesați să intre în contact cu meșteri populari din toate colțurile țării vor putea vizita standurile ce vor fi amplasate în același loc, parcul din centrul orașului.

Alex SÎRBU

One thought on “Festivalul „Lada cu zestre”, amânat din cauza ploii

  1. Nu a fost amânat Festivalul de Artă Populară „Lada cu zestre”, ed. a XII-a ci doar festivitatea de deschidere. Cei 80 de meşteri populari din zone România şi Rep. Moldova, nu au ţinut seama de condiţiile meteo şi au expus Parcul Tineretului , începând de vineri, 26 mai, ora 12, creaţiile lor.. Toate celelalte manifestări din cadrul festivalului s-au desfăşurat conform programului. Vă aşteptăm să fiţi alături de noi.
    Muzeograf Florentina Buzenschi

Lasă un răspuns