Festivalul Arsene începe cu o ședință festivă. Premii pentru (foști) bugetari de lux


Festivalul Arsene (drapat de inițiatorul Mădălina Ciubotaru, vicepreședinte) în sărbătorirea a 30 de ani de funcționare a CJ Neamț începe cu o ședință festiv(ist)ă. Care are loc azi de la ora 12.30. Extraordinară.
Deși ordinea de zi nu are nimic care să justifice caracterul extraordinar (în sens juridic) al acestei ședințe.
La punctul 1 este votarea statutului CJ. Inclusiv cu anexa refeitoare la stemă. Stemă care e aprobată și validă de mulți ani.
La punctul 2 este un proiect referitor la decernarea titlului de cetățean de onoare al județului, post-mortem, generalului Ioan Nițică.
La punctul 3 e menționat, sec, „acordarea unor distincții”. Nu este precizat cine și de ce primește aceste distincții. Sursele noastre spun că la ședința de azi au fost invitați foști președinți și foști vicepreședinți ai instituției. Unii au ajuns deja la CJ. Poate vor fi ei recompensați cu aceste distincții, pentru cum au dezvoltat județul.

Lasă un răspuns

  1. Singurele ”distinctii”pe care le merita cei care au ”condus” acest Judet adus la paragina sunt condamnarile cu executare de minim 10 ani,confiscarea averilor si recuperarea tuturor salariilor primite de catre acesti hoti cat timp fost la”putere” si devalizatt acest judet.