Femeile liberale îţi iau tensiunea

tensiune

*OFL Neamț realizează o acțiune stradală de control al glicemiei şi tensiunii.

Organizatia de femei a Partidului Național Liberal Neamț desfăşoară în zilele de 30, 31martie şi 1aprilie, de la orele 10.00 la 13.00, la corturile special amplasate în Săvineşti acțiuni de verificare a glicemiei şi a tensiunii în rândul populației în mod gratuit.

Actiunea face parte din Programul Național „PNL are grija de sănătatea ta” prin care se strâng semnături pentru legea prevenției în sănătate. Vrem ca o parte din bugetul  Ministerului Sănătății, indiferent de cine vine la guvernare să fie alocat și pentru prevenție. Din pacate, prea multe femei mor deoarece ajung prea târziu la medic.

„Este o primă acțiune a OFL Neamț şi aş dori să mulțumesc pentru sprijin şi implicare doamnei preşedinte a Organizației de Femei Săvineşti, doamnei Chele Ana, doamnei Ilieș Ecaterina , doamnei Meleşteanu Mihaela şi tuturor doamnelor care s-au implicat în această acțiune.
Mulțumim pentru sprijin şi filialei județene a PNL, domnului preşedinte Mugur Cozmanciuc care este extrem de deschis la acțiunile organizației de femei, cât şi domnilor parlamentari Radu Surugiu şi Eugen Țapu”, a declarat Mihaela Şoneriu preşedinta Organizației de Femei Liberale din județul Neamț. 

BIROUL DE PRESĂ PNL NEAMȚ