Felicitari, Cristian Malei! Şefia Poliţiei Roman adjudecată de amicul primarului, cu o zi înainte de concurs! Contracandidatul stă cuminte!

Concursul pentru şefia Poliţiei Roman devine, pe faţă, un… concurs de împrejurări. Emoţiile fostului adjunct al Poliţiei Roman (MAI), Cristian Malei s-au spulberat (sau vor dispărea total la citirea acestei ştiri) pentru că sursele Vestea anunţă că nu va mai participa contracandidatul care se anunţase.

Este vorba de şeful Biroului Ordine Publică din cadrul Poliţiei Locale Roman, Cristian Panaite care, ca şi Malei, s-a înscris acum vreo 2 săptămâni la respectivul concurs. Au fost voci care au spus încă de atunci că Panaite ar fi doar un „iepure”, au fost şi voci care au spus că respectivul chiar vrea să câştige şi că ar avea încredere că e vorba de un concurs corect, în ciuda speculaţiilor referitoare la relaţia apropiată dintre Malei şi Lucian Micu, actualul primar.

În aceste condiţii, prin retragerea lui Pintilie din cursă (nu ştim motivul), Malei are cale liberă: trebuie doar să se prezinte şi să ia notă de trecere.

Ştirea aceasta nu este una wow. E doar o confirmare a ceea ce Vestea a publicat în urmă cu aproape două luni de zile (23 iulie 2017): Sistemul Micu reașează căprăriile și la Poliția Locală: JOS CAZACU, SUS MALEI!

Astfel că, în avans, toţi cei apropiaţi de actuala echipă administrativă, pot începe încă de azi să-l felicite pe fericitul câştigător al concursului care are loc mâine! Mai ales că în Roman este de notorietate prietenia dintre primarul Lucian Micu şi Cristian Malei, spunându-se chiar că există şi fotografii interesante de la evenimente sau „ieşiri” private cu familiile celor doi.

Daniel VINCA

2 thoughts on “Felicitari, Cristian Malei! Şefia Poliţiei Roman adjudecată de amicul primarului, cu o zi înainte de concurs! Contracandidatul stă cuminte!

  1. FAMIGLIA RROMASCANA LEVORDEANU MICU SI PACEARAȘII DE SUB PULPANA RIDICATI LA RANGUL DE MARI OMULEȚI LOCALI – CHIAR NU VA E RUSINE?

  2. Saracul!!! Nu-i ajunge pensia de la politie.Sunt atatia cu studii superioarea care n-au un loc de munca iar nesimtitii astia cumuleaza pensia cu salariul de la stat.Du-te frate in privat dc esti asa competent si vrei sa mai muncesti dupa ce ai iesit la pensie,Mai lasa si pe altii sa duca o bucata de paine la copii.

Lasă un răspuns