Felicitări! Cel mai important document semnat de ex-consilierul local Adrian Olariu!


Adrian Olariu nu mai este, de astăzi, consilier local dar Vestea vă prezintă, în premieră cel mai important document semnat de acesta din postura de ales local care, de atâţia luni, a luat o indemnizaţie deloc de neglijat.
Demisia lui Olariu – acesta este cel mai important gest făcut de el după ce PNL Piatra Neamţ l-a trimis în Consiliul Local, pe baza unor criterii care scapă opiniei publice.

Evident că, în acest moment, Consiliul Local nu a devenit un concept Alba ca Zăpada. Mai sunt vreo câţiva de acelaşi calibru politico-administrativ ca si Olariu – vorba unui clasic, NIMIC – care ar putea să-i urmeze exemplul.

D.V.

2 thoughts on “Felicitări! Cel mai important document semnat de ex-consilierul local Adrian Olariu!

 1. ”Consilierii locali” care isi vand votul cui plateste mai bine.

  Acesti analfabeti fara meserii pusi acolo doar pentru trafica bugetul acestui oras dupa interesele unoara sau altora nu au nici o treaba cu bunul mers al lucrurilor/administrarea acestui oras.

  Acesti delapidatori in frunte cu Chitic,Barjoveanu,etc ar trebui fugariti prin oras pentru mizeriile pe care le-au facut

  Acesti delapidatori au aprobat sa se faca service-uri in centrul orasului desfiintind spatii verzi,au desfiintat parcuri pentru a face biserici si au vindut la interlopi spatii verzi pentru a fi construite tot felul de inutilitati de cladiri intr-un oras sufocat de betoane.

  Daca nu vor fi taxati de institutiile corupte si esuate DNA/PARCHET/IPJ/SRI,sigur vor fi taxati la alegeri.

  Trebuie sa oprim tiganizarea acestui oras si sa scapam clica de mafioti analfabeti din PNL/PDL care de 20 de ani mutileaza acest oras.

 2. toata gasca acestui individ este protejata de DIICOT si BCCO neamt , judecatori si procurori putred de corupti . orasul este condus de catre aceste gasti din justitie , servicii si politie , care folosesc interlopii pe post de intermediari .
  orasul este deja pierdut , traficul de droguri din oras , din scoli si licee , cu ramificatii la nivel national , protejat pana la cel mai inalt nivel . dosarele ” in lucru ” fiind edificatoare .
  rolul cheie il au interlopii in roba si uniforma .
  sunt curios cat mai rezista aceasta gasca , care de 20 de ani a distrus si distruge orasul ?
  un oras de sclavi imbecilizati de prostie si lasitate .
  uitati-va ce gasca a ajuns sa conduca PNL neamt , un partid istoric ! interlopii si drogatii conduc un oras resedinta de judet , adus la stadiul de ruina . copii nenorociti de droguri , mafia imobiliara care a ajuns sa detina si sediile institutiilor statului , clanuri de interlopi care percep taxe de protectie in mod oficial , finantate chiar din banul public . un sistem mafiot dus la perfectiune . orasul este impartit pe zone de „siguranta publica ” , trantorii si interlopii in uniforma asigurand protectia acestor clanuri si amenintand cetatenii care indraznesc sa se opuna .
  delincventii pe strazi , fac legea , locul de adunare in parcarea IPJ , in fata prefecturii sau a primariei , in fata “palatelor” de justitie . iti vine sa razi’si sa plangi , in acelasi timp . purtatori inutili de uniforma , smecheri cu victimele , smeriti si lingai cu interlopii , cheltuie banii publici , in interesul mafiei .
  un oras in care , fara politie , procurori si judecatori , ar fi , cu sigutanta , un pic mai bine .
  pentru detalii , domnilor jurnalisti nemteni , intrebatii pe cei de la ordine publica cam ce lucruri sunt in stare sa faca , in disperarea de a proteja interlopii .
  trebuie luate din urma , de la inceputul anilor 1990 , afacerile imobiliare , executarile silite , situatia batranilor scosi din apartamente si case , situatia terenurilor furate de la stat , averile politistilor si magistratilor , pentru un tablou complet al mafiei locale .

Lasă un răspuns