Felicitare muzicală de la Carmen Saeculare: Veste-am adus!

Centrul pentru Cultură și Arte Carmen Saeculare a oferit în această seară, într-o premieră video pe facebook o felicitare muzicală pentru nemțenii care au așteptat mereu cu bucurie activitățile organizate de această instituție.
Exprimându-și regretul că în acest an nu mai organizează nici Târgul de Crăciun, angajații instituției (cu directoarea Carmen Nastasă în frunte) au surprins printr-un videoclip muncit pe bune, în care, dincolo de efortul lor se simte și partea tehnică (studio, filmare/montaj).
Detaliu: dintre cei pe care îi vedeți în acest clip chiar bine-bine realizat, doar câțiva sunt artiști de meserie, restul sunt angajați ai instituției, cu expertiză în alte domenii de activitate (Economie, management cultural, referenți, inspectori etc)!

<<N-avem Târg de Crăciun, dar avem colind pentru publicul nostru!
În această seară, la ora 18, avem premiera colindului pregătit de către angajaţii Centrului pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare“.
Am urmărit să aducem o bucurie în sufletele celor care ne sunt alături la evenimentele noastre şi care, cu siguranţă, au aşteptat ediţia din acest an a Târgului de Crăciun la Neamţ. Pentru că pandemia ne-a blocat proiectul, venim în faţa admiratorilor noștri cu un clip, la care am muncit din greu dar cu mult drag! Sperăm să aducem în fiecare casă o bucurie, în preajma minunatelor Sărbători de Iarnă.
Vă dorim să vă fie Crăciunul cu bucurie. Să aveţi tihnă în casă, cei dragi la masă şi un brad care să vă lumineze căminul!
Sărbători de vis!>> – transmite Carmen Saeculare.

Iar managerul Carmen Nastasă adaugă: <<Tare sunt mândră de ce colegi frumoși și buni am!
Fiecare e special în felul său și pentru asta ne-am adunat cu toții și v-am pregătit un colind, unul care să vă meargă la suflet, să vă îndepărteze necazurile adunate într-un an urât, cu probleme care ne-au schimbat ceea ce știam noi că este firescul vieții!
Dragii noștri, sperăm ca această colindă, pentru care am muncit din greu ca să iasă perfect, așa cum știm noi a face treabă, să pătrundă în casa fiecăruia și să vă aducă bucuria pe care ne dorim să v-o așezăm pe chip. Tot ce ne dorim este să #dăruimzâmbete!
Vă mulțumesc, dragii mei colegi, pentru cât de minunați sunteți.
Iată, restricțiile pandemiei mi-au dat ocazia, ca manager al Centrului pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“, de a veni în fața publicului alături de cei care dacă organizam tradiționalele noastre proiecte din vremurile bune, cu siguranță nu ar fi cântat, ci ar fi stat în spatele scenei, urmărind sunetul, luminile, coordonarea pe scenă, legăturile la cabluri, ori documente în baza cărora instituția noastră și-ar fi derulat activitatea!
Să vă fie colindul nostru de bine!>>.

D.V.

 

Lasă un răspuns