Federația Română de Ciclism susține salvarea telegondolei din Piatra-Neamț! „Puține orașe se pot mândri…”

Printr-o scrisoare adresată Primăriei și Consiliului Local Piatra-Neamț, Federația Română de Ciclism își manifestă îngrijorarea față de posibilitatea ca telegondola din Piatra-Neamț să își înceteze activitatea și trage un semnal de alarmă referitor la consecințele pe care le are acest lucru asupra sportului de masă și de performanță. Implicată în organizarea competiției Tare ca Piatra și a Campionatului Național de Downhill în 2023, Federația Română de Ciclism subliniază importanța pe care o are susținerea practicării de activități sportive de către tineri și copii, precum și că această comunitate adună peste 40 de cluburi de ciclism.

„Puține orașe se pot mândri cu existența unei Telegondole funcționale și cum un concurs cum este Tare ca Piatra”, spun cei de la Federația de ciclism.

Primarul Andrei Carabelea: „Scrisoarea din partea Federației Română de Ciclism este cel mai nou dintre zecile de mesaje pe care le-am primit până acum referitoare salvarea telegondolei. De la oameni simpli până la formatori de opinie, precum Lucian Mândruță, toți consideră evident și normal că trebuie să facem ce ne stă în putință ca această investiție, pentru care am plătit atâția ani, să rămână a orașului. Revin și eu cu un apel la consilierii locali din opoziție să fie de acord cu salvarea acestui obiectiv turistic important și, odată cu el, a Bazei Hipice din Piatra-Neamț, iar dacă soluția pe care le-am propus-o nu o consideră cea mai bună, să vină ei cu alte propuneri concrete pentru a evita acest pericol iminent . Consider că trebuie să trecem peste orice orgolii politice atunci când este vorba de soarta acestui oraș.”

V.N.

One thought on “Federația Română de Ciclism susține salvarea telegondolei din Piatra-Neamț! „Puține orașe se pot mândri…”

  1. Credeti ca le pasa hotilor si analfabetilor din PSD/PMP care numara spagile prin parcarile din Darmanesti sau delapideaza bugetul primariei cu salarii colosale si smenuri/trafic de influenta/spagi/licitatii trucate/achizitii manarite,etc?
    Credeti ca pe acesti hoti si analfabeti ii intereseaza altceva decat furtul banului public?
    Nu ii intereseaza.
    Insa,cei mai vinovati sunt prostii indolenti care au votat PSD si PMP in Piatra Neamt.
    A vota acesti hoti,impostori,analfabeti si retrograzi din PSD/PMP care nu au facut nimic niciodata dacat sa fure,este o crima iar acum platim cu totii consecintele acelor prosti patologici care i-au votat.

Comments are closed.