Februarie cu VREME DE PRIMĂVARĂ

Progonoza meteo pentru prima jumătate a lunii februarie anulează mitul cu luna gerului anunţând temperaturi prietenoase, mai apropiate de cele de primăvară.

În judeţul Neamţ, în primele zile ale intervalului de prognoza, regimul termic va fi în crestere, pâna la valori medii de aproximativ 13 grade ale temperaturilor maxime si de 3 grade ale celor minime. Ulterior, temperaturile vor scadea, spre o valoare medie diurna de aproximativ 8 grade, dar între 6 si 10 februarie se prognozeaza un nou interval cu vreme mai calda decât în mod obisnuit pentru aceasta perioada. Astfel, în medie, temperaturile maxime se vor situa în jurul a 9 grade, iar cele minime vor fi de aproximativ zero grade, în medie, iar pâna la sfârsitul intervalului de prognoza nu vor mai avea loc variatii semnificative ale temperaturii aerului.

Probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va fi mai ridicata în prima zi a lunii februarie, precum si în jurul datelor de 3 si 4 februarie, dar si în cea de-a doua saptamâna de prognoza, începând cu data de 8 februarie.

V.N.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.