Fază amuzantă la protestul de la Piatra Neamț: „A ieșit o ciumăfaie!”

Protestarii care duminică seara au ieșit în stradă la Piatra Neamț spun că au trăit un moment amuzant când au fost luați la întrebări de o persoană care a ieșit din sediul Teatrului Tineretului. Respectiva persoană (despre care unii spun că ar fi salariat TT), a fost etichetată drept „ciumăfaie” de protestatari dup[ ce s-a declarat contrariată de motivele protestului și de faptul că ea nu ar fi fost anunțată pe internet.

Momentul haios a fost relatat, chiar pe facebook, de un participant la protest: „Si la Piatra Neamț încercăm să arătăm că existăm. Am trăit și un moment amuzant. A ieșit o ciumafaie (a se citi o angajata care se credea deșteaptă) din sediul Teatrului să mă întrebe pentru ce protestez, că ea nu a mai primit (sic) noutăți pe internet? Cand i-am 
răspuns că împotriva Ordonanței 7, a amuțit. Greșise adrisantu’. Mulți încă nu realizează că cei care ies in stradă chiar știu pentru ce ies….Păcat că nu suntem mai mulți…”, a relatat un pietrean.

Cu referire la persoane, cuvântul „ciumăfaie” este folosit în general cu valențe peiorative. Conform DEX, este vorba despre „Plantă erbacee medicinală foarte toxică, cu flori albe și cu semințe negre închise într-o capsulă cu țepi moi”.

Cititi si Mini-protest la Piatra Neamț! 50 de oameni au scandat „Justiție, nu corupție!”

D.V.

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Fază amuzantă la protestul de la Piatra Neamț: „A ieșit o ciumăfaie!”

  1. Pana la urma, nu am inteles:domnul protestatar stie, sau nu pentru ce protesteaza?!O fi auzit de OG7, dar a citit-o, sau a inteles ce scrie acolo, fiindca se pare ca nici la Piatra protestele nu se ridica peste nivelul lui Ceausescu si Sandel…

Lasă un răspuns