Faydee a luminat Curtea Domnească cu telefoanele celor peste 10.000 de spectatori! Arsene, MC alături de Mădălin Ionescu şi de Talida

Peste 10.000 de oameni erau aseară în faţa scenei Târgului de Crăciun în momentul culminant al serii, recitalul lui Faydee, şi mulţi dintre aceştia au aprins lanternele telefoanelor mobile contribuind astfel la realizarea momentului serii. A fost atunci când solistul a cerut întreruperea luminilor de scenă şi i-a rugat pe spectatori să facă ei lumină, cu ledurile de la telefoane. Şi spectatorii au rezonat la această propunere, rezultând unul din momentele cele mai interesante şi probabil că televiziunile vor viraliza scena respectivă.

Ca şi anul trecut, rolul de MC pentru artistul serii i-a revit lui Ionel Arsene, preşedintele Consiliului Judeţean care, după scurtul spech rostit a făcut şi anunţul mult-aşteptat: „Şi acum urmează Faydee!”, aşa cum anul trecut îl introducea pe Smiley.

Arsene nu a fost singur pe scenă ci împreună cu prefectul Vasile Panaite şi cu primarul Dragoş Chitic care, şi ei, au transmis scurte mesaje ân avant-premiera Sărbătorilor de iarnă. Pe aceeaşi scenă se aflau şi prezentatorii primei seri, cunoscutul moderator de la televiziunile centrale, Mădălin Ionescu şi nemţeanca Talida Cozma.

Această prezentare necesită JavaScript.

Iar dacă super-recitalul lui Faydee a încheiat seara, prima zi a Târgului de Crăciun 2017 a început, pe scenă, cu artişti locali mai mici sau mai mari.

Au urmat apoi Ioana Ignat (care ca şi Faydee, a avut propriul band) şi Andreea Bălan. Andreea nu a avut band în schimb a avut 3 dansatoare şi, mai ales, pe Petrişor, care a fost şi el aclamat continuu de un grup de fane înfocate.

Dacă scena a devenit gazdă pentru atâţia artişti de la ora 17, totuşi acţiunile au început de la ora 15 când s-a dat start la atelierele lui Moş Crăciun. Tot pentru deliciul celor mici, lângă pomul de Crăciun de lângă Turnul lui Ştefan s-a aflat ieri şi un veritabil Moş cu care au ţinut să se pozeze sute, dacaă nu mii, de oameni. La un moment dat, la concurenţă dar şi în asociere cu Moşul s-a aflat Mădălin Ionescu care, de cum a ajuns la Platoul Curţii Domneşti a şi fost asaltat de numeroşi cetăţeni care au vrut să aibă o amintire şi cu el.

Aşa a decurs prima zi din cea de a 2-a ediţie a Târgului de Crăciun de la Neamţ. Manifestarea este abia la început, aceasta având un program la fel de condensat în fiecare zi, până pe data de 1 ianuarie.

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “Faydee a luminat Curtea Domnească cu telefoanele celor peste 10.000 de spectatori! Arsene, MC alături de Mădălin Ionescu şi de Talida

  1. Inteleg ca s-au rezolvat toate problemele de la Spitalul Judetean fiindca i-am vazut pe responsabili destul de relaxati!

Lasă un răspuns