Faydee, „ARESTAT” la Piatra Neamţ!

Cunoscutul solist Faydee a fost efectiv sechestrat (evident, la figurat) după spectacolul susţinut aseară la Piatra Neamţ, în gala de deschidere a Târgului de Crăciun la Neamţ, ediţia din 2017. Sute de fani l-au însoţit de la scenă la sediul Centrului pentru Cultură (unde artistul şi dansatorii îşi lăsaseră bagajele), jandarmii şi firma de securitate abia reuşind să-l protejeze să nu fie strivit între toţi cei care doreau un autograf şi o fotografie.

Iar când Faydee a intrat în instituţia amplasată la 30 de metri de scenă, fanii s-au apucat să-i scandeze numele. În faţa acestor dovezi de simpatie, artistul şi stafful său au decis că niciun fan nu va pleca fără o poză cu vedeta. Organizarea a fost una aproape militărească: intrau câte 5-6 spectatori pe serie, predau telefoanele gata pregătite pe modul foto şi fiecare rămânea în propriul dispozitiv cu o fotografie. Dacă erau şi vreo doi fotografi care făceau poze cu aparate dedicate, fotograful de serviciu prin mâna căruia au trecut 150-200 de telefoane şi a făcut peste 500 de poze a fost nimeni altul decât directorul Centrului pentru Cultură şi Arete Carmen Saeculare, Carmen Nastasă.

Întreaga şedinţă foto a durat cam 40 de minute. Şi a fost condimentată cu diverse momente în care unele fane, după click-ul foto, săreau şi-i dădeau şi un sărut pe obraz…

D.V. – sursa foto Centrul pentru Cultură şi Arte, album Tîrg de Crăciun, Ziua 1

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns