Fată de 12 ani, DISPĂRUTĂ din Piatra Neamţ! Alertă!

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Poliției municipiului Piatra Neamț continuă activitățile de căutare în vederea depistării minorei MOLDOVEANU ANA-MARIA, în vârstă de 12 ani.

Astăzi, 25 octombrie a.c, în jurul orei 21.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați de către o femeie, de 55 de ani, cu privire la faptul că minora MOLDOVEANU ANA MARIA, în vârstă de 12 de ani, din Piatra Neamț, a plecat de la școală în jurul orei 13.00 și după terminarea orelor de curs nu a mai revenit la domiciliu.

Semnalmente: înălțime – 1,60 metri, greutate –  50 de kilograme, păr șaten lung, prins într-un coc, ochi verzi.

La momentul dispariției, minora era îmbrăcată cu uniforma școlară, având în piept un ecuson cu inscripțiile specifice unității școlare, blugi verzi, geacă neagră cu buline albe și în picioare purta o pereche de pantofi vișinii, de lac.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Piatra Neamț și în localitățile limitrofe în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

IPJ Neamţ

Lasă un răspuns