Farmacie deschisă NON-STOP de 1 Mai – DONA, din faţa Spitalului Judeţean

farmacie

Aşa cum se întâmplă frecvent la zile libere sau sărbători, vor fi şi nemţeni care ziua sau chiar noaptea se vor da “de ceasul morţii” să găsească o farmacie deschisă pentru a lua medicaţia prescrisă după o consultaţie la urgenţă.

Vestea bună este că în Piatra Neamţ este una dintre cele 4 farmacii DONA din Moldova care şi de 1 Mai va funcţiona cu program non-stop, arătând astfel că îşi respectă cu adevărat clienţii care îi trec în mod frecvent pragul.

Este vorba despre Farmacia Dona 82, din Piatra Neamţ, Bulevardul Traian, Bloc S1 (vizavi de Spitalul Judeţean Neamţ).

“Nu vrem ca grijile legate de sănătate să pună vreo piedică în a petrece cu bine ziua de 1 mai. Indiferent de situație, farmaciștii DONA sunt pregătiți să ajute cu acces la medicamente de primă necesitate și sfaturi bune”, au declarat reprezentanții DONA.

vestea.net

2 thoughts on “Farmacie deschisă NON-STOP de 1 Mai – DONA, din faţa Spitalului Judeţean

  1. articol de rahat, de la un ziarist de…

    Daca mergeai prin Piatra Neamt de 1 mai , vedeai cam toate farmaciile deschise… dar admin ul a vazut o doar pe Dona…

    Admin: Scuze ca nu am explicat intelesul sintagmei NON-STOP.

  2. Daca puneti un P de la Publicitate puteti sa scrieti ce vreti Dvs sau ce vrea dona.. fara acel P te astepti la informatii precise , verificate de cel ce le transmite – in cazul nostru domnul admin

    Numai de bine!

    Admin: Cred ca nu pricepeti. Informatia era absolut corecta: o farmacie anunta ca in acea zi va avea program NONSTOP. NONSTOP nu inseamna o ora sau cateva ore ci toata ziua (cu tot cu noapte) Iar lectii despre P si cum se scrie o stire dati altora. Sau aplicati-le la siteul dvs… 🙂 🙂 🙂

Lasă un răspuns