Fără cuvinte! Încă o zi fără apă la Târgu Neamț! 18.000 de oameni mulțumesc Consiliului Județean…

Cetățenii din Târgu Neamț sunt siderați: și azi a anunțat Compania Apaserv că nu au apă la robinete sau au apă pe sponci (cu presiune redusă).

<Având în vedere remedierea unor avarii la conducta de aducţiune a apei potabile Compania Județeană APA SERV SA este pusă în situația neplăcută de a furniza apă cu presiune redusă existând și posibilitatea întreruperii temporare a acesteia doar în unele zone înalte și capetele de rețea de distribuție, din Orașul Tg.Neamț începând de astăzi 28.09.2021 ora 11,00 până în data de 29.09.2021 ora 10,00>, a anunțat azi Apaserv.

Această situație, cu astfel de anunțuri zilnice sau la 2 zile trenează de vreo câteva săptămâni.
Compania Apaserv are ca acționar majoritar (cu 92 la sută din acțiuni) pe Consiliul Județean Neamț.

V.N.

One thought on “Fără cuvinte! Încă o zi fără apă la Târgu Neamț! 18.000 de oameni mulțumesc Consiliului Județean…

  1. Fapte sau vorbe , ,,dragii mei nemteni,, , hai inghititi faptele da, ce beti dupa ele ? Acum cativa ani era prapad , schelalaituri , conferinte de presa etc. acum , liniste , aruncatorul de ciocane e bine , da din coada si incaseaza bani frumosi , alti catelusi precum andruscii , puscasii si altii , stau bine (in papusoi) nu mai fac spume , stewardesele aterizate acolo , fac cafele dupa ,,experta,, de pe acolo adica mamica , cu suportul babacului (tot pe acolo) si multe altele … Deci , au conducerea lor , pe cale de consecinta si societatea e alor asa ca, spalati-va pe cap daca aveti cu ce , oameni buni !

Lasă un răspuns