Fanii lui Iulian Bulai pot răsufla liniștiți: „Rămân în politică încă 50 de ani!”


Fanii și susținătorii lui Iulian Bulai pot răsufla liniștiți, deputatul USRPLUS anunțând că își dorește o carieră politică a la Ion Iliescu: „Voi rămâne în politică/serviciul public pentru următorii 50 de ani”.

În postarea inițială, Bulai a scris „Voi rămâne în politică pentru următorii 50 de ani”, după care a editat și, după „politică”, a adăugat „/” și „serviciul public„.

Mesajul lui Bulai vine în contextul în care acesta anunță de ce nu mai candidează pentru funcția de vicepreședinte USRPLUS la nivel național dar precizează ce activități politice are acum și pe ce priorități politico-administrative se va axa în viitorul imediat sau îndepărtat. Iar dacă susținerea lui Iulian Bulai pentru Dan Barna ca președinte USRPLUS era previzibilă, anunțul optimist cu prelungirea cu încă jumătate de secol a activității publice este ingredientul surpriză din acest mesaj.
Iulian Bulai are în acest moment 33 de ani (împlinește 34 la începutul lunii decembrie) și ar urma să fie prezent în politică și viața publică până la vârsta de 83 de ani, conform dorinței lui.

Mai jos, mesajul integral al deputatului Iulian Bulai:

<Astăzi s-au lansat candidaturile pentru noua conducere a USRPLUS. A fost un eveniment emoționant și deosebit.
Acum 2 ani am fost ales vicepreședinte al partidului. Cu un număr foarte mare de voturi. A fost o mare onoare. Au fost doi ani frumoși, grei, cu rezultate uriașe și un salt mare de la opoziție la guvernare. Sunt parte a echipei care a dus USRPLUS la guvernare. Echipa care a luat multe decizii care ne-a adus aici. Am învățat multe și am căpătat multă experiență.

Vara aceasta am luat decizia de a nu mai candida pentru un nou mandat în cadrul Biroului Național. Îi voi susține pe colegii mei care fie doresc să continue această implicare, fie colegi noi în acest maraton politic.

Acum mă voi concentra pe munca din județul Neamț, pe munca din Parlament, conducerea Comisiei de Cultură, activitatea din Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei și monitorizarea autostrăzilor A8 și A7, unde vom avea șantiere în curând. Nu în ultimul rând mă gândesc la familia mea și la cei doi copii ai mei (încă mici) care au mai mare nevoie de prezența mea acum.

Voi rămâne în politică/serviciul public pentru următorii 50 de ani. Pentru că schimbările majore se fac în timp, cu multă muncă, energie dozată pe fiecare zi și multă răbdare. Cred în șansa fiecărui coleg de a demonstra că poate și vrea să lucreze pentru o Românie și o lumea mai bună.

Susțin în continuare pe Dan Barna ca președinte al USRPLUS. Alături de el am avut multe victorii. Cred sincer că el este soluția pentru următorii 4 ani.

Susțin echipa USRPLUS la guvernare 2024. Pe toți colegii din acest grup minunat.

Urez succes și înțelepciune fiecărui candidat!

Vă mulțumesc pentru încredere! A fost o onoare deosebită să fiu vicepreședinte în cel mai tare partid din România!>.

Sublinierea cu roșu aparține redacției.

Daniel VINCA

4 thoughts on “Fanii lui Iulian Bulai pot răsufla liniștiți: „Rămân în politică încă 50 de ani!”

  1. Ar fi fost o veste buna daca Bulai recunostea ca politica nu este de el si renunta.Priviti ce individ se lauda ca este vicepresedintele partidului si a facut treburi extraordinare.Din cate am vazut orice aparitie a lui Bulai creeaza momente comice sau injuraturi.Imi pare rau ca si in parlamentul actual avem un Andrusca surogat.Cred ca la nivel de partid sunt si oameni pregatiti care au sustinut sa nu mai fie propus pacaliciul de la Neamt.

  2. Ce stie sa faca mascota asta?! Nimic!!! De ras judetul atat pt care primește o groaza de bani! Prosti suntem noi ca votăm asa păcälici! Poate se trezesc si nemtenii până la noile alegeri…

  3. Condoleanțe pentru România! Acest limbric a dat de bine în asa zisa politica de Dâmbovița…

Lasă un răspuns