Fake news! Glumă macabră și cretină care anunța moartea femeii primarului de Borlești! Femeia e bine merci…

Update: În urmă cu câteva minute am vorbit la telefon cu „moarta”. Lidia e ok, nu a avut niciun incident c\t de mic care să dea motive de așa zvon, e clar că e vorba de o informație falsă aruncată cu premeditare!

O glumă absolut macabră și la fel de sinistră a fost aruncată în urmă cu puțin timp în urmă (aproximativ la ora 21.30, duminică seara) pe facebook,. de către un nume de femeie cu valențe rezonabile de CONT FAKE prin care era anunțată moartea Lidiei, partenera de viață a primarului de Borlești (Vali Puică).

<<Sincere condoleanțe familiei. Regrete profunde. Dumnezeu sa te aibă în împărăția lui dragă Lidia.😢😢😢😢>> – acesta este mesajul postat lângă poza în care Lidia este într-o rochie roz pal.

Pentru ca aberația de fake-news să aibă impact mai mare, contul respectiv (Maria Secre) a tăguit câteva nume, inclusiv – culmea tupeului! – chiar pe Vali Puică. Astfel, postarea apare și pe contul primarului unde au apărut însă zeci de comentarii care infirmă o asemea tragedie.

Până acum, nici primarul Puică și nici partenera sa de viață nu au avut nicio reacție la mesajul respectiv dar zeci de oameni au comentat deja ca informația este nereală.

Primarul Puică a fost sunat de Vestea dar, din păcate, nu a răspuns încă la telefon.

Vom reveni cu detalii.

D.V.

Lasă un răspuns